KOŽA BOLI
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
KOŽA BOLI
Koža me boli na dodir, a nema promjena.... Nikakvih vidnih, ali boli lijeva butina, juče me je boljela lijeva cevanica, a danas ne, ali danas butina... nije me ništa ujelo, nema modrica, jedostavno na dodir boli
... Što je to??

Re: KOŽA BOLI
Вероватно упала нарвних завршетака у кожи. Било би корисно да пијеш мало већу количину витамина Б6.
Ok, zahvaljujem ti, sada se to pogorsava, imam crvene fleke, koje su blago otekle, ne bole one, boli me sada misic na lijevoj nozi.. Bol je poceo od koljena i sada je vec stigao na prepone dok ko\a na lolenu ne booli vise. na butini imafleke, nekako mi to lici na herpes, ali i ne kao da me je nesto ujelo, uglavnom imam fleje i tackice na butini i lijevoj i gore ka debelom mesu, isto gornji dio butine. Sjutra cu kod dermatologa... Boli me
malo sam se prepao ne znam sto je u pitanju, molim vas da mi vi brzo odgovorite i date vase misljenje... 

Право да ти кажем, не знам на које начине херпес може да се манифестује. Не знам да ли може да се јави бол у мишићу.
Не знам да ли може да буде тромб. Ако се не варам ти имаш 27 година, што и нису неке године за појаву тромба, али зависи на кав начин живиш и колико водиш рачуна о себи.
Можда је боље да одеш на хитну јер се то шири великом брзином.
Не знам да ли може да буде тромб. Ако се не варам ти имаш 27 година, што и нису неке године за појаву тромба, али зависи на кав начин живиш и колико водиш рачуна о себи.
Можда је боље да одеш на хитну јер се то шири великом брзином.
Pogledajte... kako to izgleda. kao otrov se širi... Ne umem postaviti foto, zaboravio sam kako ono ide.. Užas... Uglavnom to je počelo pa peče od cevanice i da ide ka gore kao da je otrov, kao da me je nešto tako ujelo i otrov se širi.. Evo već jutros taj bol je preša prepone i došao do kuka a sa strane ledja do blizu bubrega... Poslao me je ljekar juče kod dermatologa tako da danas u 15h idem kod njega...da vidim šta će mi reći jer je ovo urgentno...
Мислим да је слику најлакше поставити преко сајта www.dodaj.rs. Тамо направиш свој налог, поставиш слике и онда овде прекопираш линкове. Само пази да ти слика не буде превелика. Увек користи опцију ПРЕГЛЕД да би видео како ће ти изгледати текст.
Dijagnostikovao mi je dermatolog "herpes zoster"... Kaže da nije za paniku, proći će... Mada to nije onako kako je na primer kad gugluješ one stravične fotografije koje ćete naći... Užsne su... meni je to na malo mjesta 3 flekice i malo veća sa druge stane butke, u principu su manje u prečniku od po 1 do 1,5 cm i druga ova "veća" oko 2,5cm... ne bole me, nema prištova, e sada da li će se stvoriti zavisi od imuniteta koji mi je oslabio iz nepoznatih razloga. Ovo mi se prvi put dešava. Baš sam se bio uplašio, ali dermatolog kaže da je to redovna pojava, jer ko je jednom prebolovao boginje to zauvek ostaje u organizmu, a reaktivira se od 1 do 3 puta u životu a i ne mora. Zavisi od imunog sistema. Ja imam dobar imun sistem, znala je cela porodica da je i po dva puta u toku zime pod temperaturama i uopšte gripom, ja se nikad nisam razbolio.. ali ovo je baš baš bzv. Kaže trajaće oko 15 dana, samo puder dječiji da koristim i multivitaminske tablete. To je sve. Šta mislite o ovome vi?
PS. Kada popijem mali apaurin od 2mg nema neprijatnog peckanja. Verovatno utiče na nerve koji reflektuju ta neprijatna peckanja

Зашто ти није дао Ацикловир или Зовиракс да пијеш или мажеш?
За имунитет против вируса имаш проверен домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице. Погледај га на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Имунитет.
За имунитет против вируса имаш проверен домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице. Погледај га на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Имунитет.
Javljam se posle 5 dana. Ovako dijagnostikovali su mi herpes zoster, medjutim hahaha, meni to ne liči na herpes jer je bukvalo sve prošlo.. bez plikova, bez onih "pojasa" idt... sledeći dan mi je bilo bolje, a sada se već sve povuklo.
Naravno upala nervnih završetaka u koži koji se manifestuju herpestično tandara mandara... traje 21 dan, do 21 dan kaao, aokle, meni to proflo. par flekica i prošlo.

Да то није била последица неке психичке реакције, стреса?
Pozdrav opet. Ljekar opšte prakse mi je rekao da je to bila upala nervnih završetaka na koži. Nikakva terapija i slično. Mada jesam mulitivitamin 12 pio. Sve je ok... Ali da mi dijagnostkuju HERPES ZOSTER što uopšte nije istina je stvarno stresno.
То сам ти и ја рекао одмах на почетку - упала нарвних завршетака у кожи.
Пиј више витамина из Б групе.

Пиј више витамина из Б групе.