Pre par dana isla sam u apoteku da kupim antibakterijsku kremu Puzzle
i apotekarka mi je rekla da bi bilo bolje da koristim bioaktivnu kremu za izbeljivanje lica jar su mi kao posledica akni(koje ja uvek "raskopam' ) ostale za par nijansi tamnije mrlje,koje izgledaju kao da je taj deo uoaljen.
Iskreno,ja pokusavam da to skinem al mi ne polazi za rukom.
Molila bi nekog ako zna da li je za te mrlje dobra krema za izbeljivanje da mi odgovori?
Unapred hvala!
Bioaktivne kreme????
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Evo ja da ponovim ono sto sam ovde negde vec pisala...
Meni je Dr upravo za te fleke preporucio KONTRAKTUBEKS, pisalo se ovde o tome pa procitajte iskustva drugih, jer ja jos nisam pocela da koristim tu kremu...
Inace za to je dobar i Skinoren jer ima tu azelainsku kiselinu u sebi,koja se koristi za takve oziljke...
Ja ga trenutno koristim,pa cu videti rezultate,a vi javljajte ako pronadjete jos neku efikasnu kremicu
Meni je Dr upravo za te fleke preporucio KONTRAKTUBEKS, pisalo se ovde o tome pa procitajte iskustva drugih, jer ja jos nisam pocela da koristim tu kremu...
Inace za to je dobar i Skinoren jer ima tu azelainsku kiselinu u sebi,koja se koristi za takve oziljke...
Ja ga trenutno koristim,pa cu videti rezultate,a vi javljajte ako pronadjete jos neku efikasnu kremicu

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kazu da je odlican krem za izbeljivanje fleka, doduse mozda vise onih suncanih i nastalih starenjem iz Derma Medice (dr Kozarev), ali mozda ima efekta i kod tih izazvanih aknama.
Moja sestra koja ima masnu kozu i blagi dermatitis koristi njihovu kremu za ovakav tip koze (po iskrenoj preporuci farmaceutkinje) i kaze da je to jedina krema od milion njih koje je do sada isprobala (kupila je i njihov gel) , a koja joj fantasticno odgovara. Cene jednog njihovog preparata je oko 300 dinara.
Moja sestra koja ima masnu kozu i blagi dermatitis koristi njihovu kremu za ovakav tip koze (po iskrenoj preporuci farmaceutkinje) i kaze da je to jedina krema od milion njih koje je do sada isprobala (kupila je i njihov gel) , a koja joj fantasticno odgovara. Cene jednog njihovog preparata je oko 300 dinara.