Kako odlucujem?
Trazim, razmisljam...
shvatila sam da je nemoguce da od svoje koze napravim savrsenu... he, a Dragana mi je rekla da je ocekivala znatno gore stanje, nego sto jeste.. valjda malo preterujem.
Genetski imam masnu kozu. No, niko nije nikada imao bubuljice. Ja ih pravim ceprkanjem.
Tako da sam donela bitne odluke:
-Necu vise dirati lice, osim ako se nesto gadno pojavi, a ja treba da idem negde i slicno...
- Od enzimskog tretmana je situacija sa porama, jako malo i kratkotrajno bila bolje, posle 3 dana potpuno isto. Dakle, otpisali smo i tu opciju. Jednostavno moja koza je takva kakva je. Ocigledno ne reaguje kao sto bi trebalo.
Trudicu se da ne napravim crvenila na kozi. Tako da mi ce mi ten biti ujednacen. Sto se pora i mitesera tice, kupicu neku dobru masku... bas sam resila da izdvojim novac za to... mozda avene.
I ulozicu u gel za ciscene lica, tonik. neku kremu.. prvo cu jednu stavr uzeti, ali mislim da ce mi odgovarati.
U principu, sve to nije mnogo vidljivo. I milion zena nosi puder cesto.... zasto ne bi i ja pocela... i smisao mu je da prikrije nedostatke. A i puderi danas nisu stetni, tako da necu unistiti kozu.
je***a, danas sam videla devojku sa savrsenom kozom, ima srece, ali ima drugih nedostataka, ne smatram da je moj najgori...
Kada, nekada u buducnosti, budem imala vise novca, posto su studenti uvek u deficitu, ulozicu vise... u neke kozmeticke tretmane, cesce... ipak mi je mnogo da dam odredjenu sumu, ako ona ne donosi neko vidljivo poboljsanje.
I tako.... smorila sam vas verovatno...ako ima onih koji ce sve procitati
poz