Benzamicin - terapija protiv akni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Benzamicin - terapija protiv akni

Post od anyushkam »

Pocela sam da ga koristim pre 2 nedelje, po preporuci doktorke. Rezultati su neverovatni, u ovako kratkom vremenskom roku, ogromno poboljsanje.
Rec je o kombinaciji antibiotika eritromicina i antibakterijskog sredstva benzoil peroksida.

Evo link na sajt na kome se nalaze iskustva ljudi koji ga koriste, mislim da se poklapaju sa mojim:
http://www.acne.org/benzamycin-reviews/102/page1.html
Neki kazu da su u pocetku imali uocljive rezultate, ali da je posle prestao da deluje.

U svakom slucaju mislim da je korisno znati i za ovaj proizvod, jer vidim da se ne pominje na forumu.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

gde se mozhe kupiti,poshto moj 18to godishnji sin ima problema sa aknama???
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

jesy napisao:gde se mozhe kupiti,poshto moj 18to godishnji sin ima problema sa aknama???
poslacu ti na PP
Vendi Pan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 6:56 pm

Re: Benzamicin - terapija protiv akni

Post od Vendi Pan »

anyushkam napisao:Pocela sam da ga koristim pre 2 nedelje, po preporuci doktorke. Rezultati su neverovatni, u ovako kratkom vremenskom roku, ogromno poboljsanje.
Rec je o kombinaciji antibiotika eritromicina i antibakterijskog sredstva benzoil peroksida.

Evo link na sajt na kome se nalaze iskustva ljudi koji ga koriste, mislim da se poklapaju sa mojim:
Neki kazu da su u pocetku imali uocljive rezultate, ali da je posle prestao da deluje.

U svakom slucaju mislim da je korisno znati i za ovaj proizvod, jer vidim da se ne pominje na forumu.

A da li bi meni mogla da kazes gde moze da se nabavi?
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Re: Benzamicin - terapija protiv akni

Post od anyushkam »

Vendi Pan napisao:
anyushkam napisao:Pocela sam da ga koristim pre 2 nedelje, po preporuci doktorke. Rezultati su neverovatni, u ovako kratkom vremenskom roku, ogromno poboljsanje.

A da li bi meni mogla da kazes gde moze da se nabavi?
evo i tebi na PP
Odgovori