Avon kozmetika

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
veselina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 7:42 pm

Avon kozmetika

Post od veselina »

Da li je neko koristio Avonov preparat za celulit koji navodno za 28 dana smanjuje u obimu? U dilemi sam da li da ga narucim, deluje primamljivo ali me zanima da li je neka od vas imala iskustva s njim
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

koliko para toliko muzike moja kuma je koristila i nije mnogo uradila kaze da joj je vise uradio oriflame i neki tretmani sa strujom ne znam tacno......probajte sve svi smo mi razliciti
sretno
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Post od galina »

Ja sam odustala od borbe s celulitom...probala sam i Avon i Oriflame i jos neke kremice,a i pomenuti tretman s strujom....NISTA!!!
veselina
Novi član
Novi član

Post od veselina »

Tako sam i mislila, ali ipak sam zelela da cujem iskustva iz prve ruke. Da li mozda neko moze da mi predlozi bilo sta sto mu je pomoglo da se bar u nekoj meri resi celulita?
merry
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

zepter

Post od merry »

ja sam koristila ZEPTERovu pre dve godine.to leto mi je zaista pomogla,ali ja inace jedem puno slatkisa i testenina tako da se po prestanku koriscenja ponovo pojavio.
marija86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 7:50 pm

Post od marija86 »

Ja sam koristila Niveino Q10 mleko za telo, ono ustvari i nije za borbu protiv celulita, ali stvarno ublazava izgled narandzine kore i koza je mnogo lepsa nakon njega. Mislim da nema trajnog resenja protiv celulita, obicno se vrati i sve ukrug :(
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

ja nisam koristila ali drugarice su odusevljene COLLISTAR gelom (ima ga u vise varijanti, hladan, topao, kao i ampule). mana je sto je preskup, 4000+

od avona sam koristila Maximum body makeover protiv celulita i strija i koza je zaista mnogo glatkija.
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Moje misljenje je da jedino kombinacija masaze ili LPG tehnike i vezbanja pomaze kada je u pitanju celulit!

Ako pogledate sportistkinje ili na pr instruktorke fitnesa mozete videti da skoro nijedna nema ni grama celulita...Naravno i ishrana tu igra vrlo bitnu ulogu, ali sam ipak ubedjena da su kod celulita vezbe od presudnog znacaja!
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Re: zepter

Post od galina »

merry napisao:ja sam koristila ZEPTERovu pre dve godine.to leto mi je zaista pomogla,ali ja inace jedem puno slatkisa i testenina tako da se po prestanku koriscenja ponovo pojavio.
Vratilo se zato sto nije ni nestalo :) .Tokom koristenja pomenutih i slicnih preparata samo koza izgleda zategnutija i glatkija,a celulit je i dalje tu.Kad prestanes da koristis,sve se ponovo vidi kao prije koristenja!
veselina
Novi član
Novi član

Post od veselina »

U tome i jeste fora, sto se sve vrati kada prestane da se koristi neki preparat. Ja sam prosle godine isla i na anticelulit masaze ali i to je bilo kratkotrajno, odnosno jedva da se malo i videlo poboljsanje
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

E devojke, imate ovde finih tema o celulitu. Nije bas mnogo utesno :(

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=celulit

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=celulit
Odgovori