Avene kozmetika
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Avene kozmetika
Pzdrav, imam neka pitanja, kako djeluju vocne kiseline na bubuljice, jesul dobre za one crvenkaste i upaljene, razmisljam da uzmem avene emulziju, jedna je sa jedna bez vocnih kiselina pa ne znam koju da uzmem?i zna li neko kako matira lice?jel uspjesno?HVALA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
@ PLESACICE moram i ja da se nadovezem...Otvorila si jedno 5 tema o kojima se ovde zaista dosta govorilo....Sa druge strane moras malo da se potrudis i da ne budes bas toliko lenja pa da i sama pronadjes na internetu odgovore na tvoja pitanja...Na kraju krajeva nova si ovde pa mozda nisi znala da imas opciju "trazi" pomocu koje mozes da saznas sve sto te interesuje vezano za tvoj slucaj...
Pozdrav!
Pozdrav!
Evo brisem sva dosadasnja pitanja, poslusala sam vas pa sam se skontala i pitacu samo jedno ptanje, ostajem pri istoj terapiji koju mi je dao dermatolog(to je vec mjese i po, i upravo zbog toliko duge terpaije a ne vidim poboljsanje pocela sam da panicim po forumu, i tragam u sve zivo), valjda cu uskoro vidjeti rezultate...e sad pitanje...smijem li korisiti emulziju od avene cleanace anthi shine, bez kiselina je i navecer differin gel?i sta vi mislite o kombinaciji skinoren i differin(dermatolog mi je prepisao)!MOLIM VAS NEMOJTE SE LJUTITI NA MENE ;OBECAVAM DA NECU VISE NIKAD OTVORiT NOVU TEMU!HVALA
Ta emulzija, ako mislis na Cleanance, bi trbealo da je dobra, ali mozda ipak da pitas tvog dermatologa da li treba da kombinujes sa tim stvarima koje ti je on dao.
Ja zaista nikada nista slicno nisam koristila, i pojma nema ni sta je skinoren niti diferin...
Avene je generalno dobra kozmetika i sumnjam da ce ti naskoditi.
Samo nikako ne koristi vocne kiseline, tek mozes na jesen da krenes sa time
Ja zaista nikada nista slicno nisam koristila, i pojma nema ni sta je skinoren niti diferin...
Avene je generalno dobra kozmetika i sumnjam da ce ti naskoditi.
Samo nikako ne koristi vocne kiseline, tek mozes na jesen da krenes sa time
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PLESAČICE, pretpostavljam da nijedan od doktora koji uredjuju ovaj deo foruma nije koristio Cleanance emulziju, dakle nemaju LIČNO ISKUSTVO...
U tom smislu, zar nije bolje da poslušaš savet nekog od korisnika... koliko znam , Skvo je koristila Avene Cleanance gel za umivanje i jako je zadovoljna , kao i svi ostali na drugim forumima koji su ga probali, a i ja nameravam da ga kupim.
Moraš da shvatiš da niko ne može napamet da ti daje savete dok ti ne vidi izgled i stanje lica, SVAKA KOŽA JE PRIČA ZA SEBE. (po hiljaditi put
)
Nastavi tu terapiju što si započela i ne razmišljaj više o drugim rešenjima, jer ih ima hiljadu...besmisleno je da isprobavaš sve što ti neko preporuči, napravićeš još veći haos od lica. (iz ličnog iskustva)
U tom smislu, zar nije bolje da poslušaš savet nekog od korisnika... koliko znam , Skvo je koristila Avene Cleanance gel za umivanje i jako je zadovoljna , kao i svi ostali na drugim forumima koji su ga probali, a i ja nameravam da ga kupim.
Moraš da shvatiš da niko ne može napamet da ti daje savete dok ti ne vidi izgled i stanje lica, SVAKA KOŽA JE PRIČA ZA SEBE. (po hiljaditi put

Nastavi tu terapiju što si započela i ne razmišljaj više o drugim rešenjima, jer ih ima hiljadu...besmisleno je da isprobavaš sve što ti neko preporuči, napravićeš još veći haos od lica. (iz ličnog iskustva)