ALPECIN
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
ALPECIN
Koristim <Alpecin> preparat protiv opadanja kose vec nekih mesec i po dana i stekao sam utisak da se opadanje kose smanjilo. Posto mi je najvise dlaka opadalo prilikom pranja kose, primetio sam da u zadnje vreme sve manje kose ostaje na rukama prilikom kupanja. To je moj utisak, ne znam kakva su iskustva drugi imali.
Re: ALPECIN
ja koristim alpecin za masno teme(na kutiji pishe "for oily scalp")... i shta ja znam, i pored toga moram da perem kosu jer se puno masti...zidarbo napisao:Koristim <Alpecin> preparat protiv opadanja kose vec nekih mesec i po dana i stekao sam utisak da se opadanje kose smanjilo. Posto mi je najvise dlaka opadalo prilikom pranja kose, primetio sam da u zadnje vreme sve manje kose ostaje na rukama prilikom kupanja. To je moj utisak, ne znam kakva su iskustva drugi imali.
a to shto kazhesh da ti opada kosa prilikom kupanja, to je normalno, sem ako nisi primetio znachajne promene u kosmatom delu glave, ili ako ti prilikom kupanja ne ostane pramen kose u ruci...
I ja koristim Alpecin A3 protiv peruti ali vec posle dve nedelje upotrebe mi se koza izgleda navikla na sampon i opet mi se stvara perut brzo.......Ne znam vise sta da radim radim sve sam probao da se otarasim ove saboreje i ne vredi....Sledece cu verovatno da probam onaj alpecin medicinski sampon protiv peruti pa cemo videti......I meni takodje opada kosa pa sam i ja planirao i taj C1 sampon da probam protiv peruti.........
@zidarbo
jel koristis samo sampon ili i onaj serum sto preporucuju u kombinaciji?
@zidarbo
jel koristis samo sampon ili i onaj serum sto preporucuju u kombinaciji?
Nepunih mesec dana, pre njega probao Squaphane P i S, Mycoseb, Mycogel i josh sijaset shampona cijih se imena trenutno ne secam, i ovaj Vichy (Normaderm) je odmah poceo da deluje, glavni sastojak je disulfid selena, kazu No.1 sastojak protiv peruti/masne koze glave.
Koristi se 3 nedelje po potrebi, 2-3 puta nedeljno, nakon toga jednom nedeljno. Ono shto sam primetio odmah da nema svraba drugog dana posle pranja, i koza glave nije masna, o peruti da ne govorim.
Probaj, svaka preporuka !!
Koristi se 3 nedelje po potrebi, 2-3 puta nedeljno, nakon toga jednom nedeljno. Ono shto sam primetio odmah da nema svraba drugog dana posle pranja, i koza glave nije masna, o peruti da ne govorim.
Probaj, svaka preporuka !!
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Re: ALPECIN
A jel zna neko cenu toh Vichy sampona?