ALPECIN

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zidarbo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 29, 2005 12:30 pm

ALPECIN

Post od zidarbo »

Koristim <Alpecin> preparat protiv opadanja kose vec nekih mesec i po dana i stekao sam utisak da se opadanje kose smanjilo. Posto mi je najvise dlaka opadalo prilikom pranja kose, primetio sam da u zadnje vreme sve manje kose ostaje na rukama prilikom kupanja. To je moj utisak, ne znam kakva su iskustva drugi imali.
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Re: ALPECIN

Post od fedja »

zidarbo napisao:Koristim <Alpecin> preparat protiv opadanja kose vec nekih mesec i po dana i stekao sam utisak da se opadanje kose smanjilo. Posto mi je najvise dlaka opadalo prilikom pranja kose, primetio sam da u zadnje vreme sve manje kose ostaje na rukama prilikom kupanja. To je moj utisak, ne znam kakva su iskustva drugi imali.
ja koristim alpecin za masno teme(na kutiji pishe "for oily scalp")... i shta ja znam, i pored toga moram da perem kosu jer se puno masti...
a to shto kazhesh da ti opada kosa prilikom kupanja, to je normalno, sem ako nisi primetio znachajne promene u kosmatom delu glave, ili ako ti prilikom kupanja ne ostane pramen kose u ruci...
Darko80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 8:06 pm

Post od Darko80 »

I ja koristim Alpecin A3 protiv peruti ali vec posle dve nedelje upotrebe mi se koza izgleda navikla na sampon i opet mi se stvara perut brzo.......Ne znam vise sta da radim radim sve sam probao da se otarasim ove saboreje i ne vredi....Sledece cu verovatno da probam onaj alpecin medicinski sampon protiv peruti pa cemo videti......I meni takodje opada kosa pa sam i ja planirao i taj C1 sampon da probam protiv peruti.........

@zidarbo

jel koristis samo sampon ili i onaj serum sto preporucuju u kombinaciji?
Darko80
Novi član
Novi član

Post od Darko80 »

htedoh reci probacu C1 za opadanje kose ne protiv peruti.......
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

@Darko80

Ako nisi vec koristio, probaj Vichy-jev shampon za masnu kosu protiv peruti, ima zeleni poklopac, super je. Od kad ga koristim perem kosu na 4,5 dana, a morao sam svaki drugi dan pre njega.
Darko80
Novi član
Novi član

Post od Darko80 »

Ok verovatno cu ga probati . Nego koliko dugo ga vec koristis?
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Nepunih mesec dana, pre njega probao Squaphane P i S, Mycoseb, Mycogel i josh sijaset shampona cijih se imena trenutno ne secam, i ovaj Vichy (Normaderm) je odmah poceo da deluje, glavni sastojak je disulfid selena, kazu No.1 sastojak protiv peruti/masne koze glave.

Koristi se 3 nedelje po potrebi, 2-3 puta nedeljno, nakon toga jednom nedeljno. Ono shto sam primetio odmah da nema svraba drugog dana posle pranja, i koza glave nije masna, o peruti da ne govorim.

Probaj, svaka preporuka !!
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

Re: ALPECIN

Post od SilverShark »

A jel zna neko cenu toh Vichy sampona?
Odgovori