Alopecija areata
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Alopecija areata
Imam 15 godina i pre dve nedelje sam primetio da mi se stvorio pecat.Bio je velicine 1 i po cm.Pre mesec dana sam imao veliki stres. U utorak sam bio kod dermatologa i rekla mi je da je to od tog stresa i dala mi je da mazem mast beloderm, tablete pronison jednu dnevno ikapsule pantogar i sampon alpecin A2 ja mislim.Imam pitanje za koliko mogu da ocekujem rast? Analiza krvi mi stize u petak.
Ivan
Re: Alopecija areata
Imao sam i ja ovo i isto su mi rekli da je od stresa. Tri pečata koja su se vremenom proširila i gde je kosa potpuno opala, veličine i do 3 cm. Ništa nisam mazao, jer sam stigao na red za pregled kada je već počelo da raste, trebalo je 2-3 meseca da kosa ponovo počne da raste.
Što se tiče lekova, ne znam koliko je potrebno da krene da raste od njih, verovatno nekoliko nedelja, ali to može da se desi i spontano.
I sredi zube, ako imaš pokvarenih, moguće je i da je od toga.
Što se tiče lekova, ne znam koliko je potrebno da krene da raste od njih, verovatno nekoliko nedelja, ali to može da se desi i spontano.
I sredi zube, ako imaš pokvarenih, moguće je i da je od toga.
Krv mi je u redu tako da je od stresa sigurno e sad me zanima zasto se krug pomalo siri i kad ce to da prestane?? Ne mogu vise vec pocinje da me nervira.
Ivan
I jos da pitam posto treniram plivanje da li to moze da utice na opadanje dok imam alopeciju??
Ivan