Alergija na ujed komarca ili...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Dodjoska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 10:05 am

Alergija na ujed komarca ili...

Post od Dodjoska »

Nocas me probudilo zujanje komarca i osetila sam da me ujeo za rame. Toga se secam :) .
Jutros kada sam ustala videla sam na latovima, kolenima, licu...iste plihice kao kada me ujede komarac, koji uzasno svrbe i stvaraju nervozu.
Nemogu ce da me komarac izujedao tako simetricno :) .
Do sada nisam imala alergiju na ujed komarca, ali sam sklona alergijama. Vise kada sam bila dete, nego sada.
Pila sam Amoksicilin 7 dana. Poslednju kapsulu sam popila u utorak. Da li je ovo mozda neka zakasnela reakcija?
w
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 7:08 pm

Post od w »

Ja imam slican problem.Traje mesec i po dana,uzasnih mesec i po dana.Ujedi,slicni kao ujedi komarca,od kojih inace dobijem plikove,vece nego vecina ljudi,ali za razliku od ujeda komarca,ovi plikovi svrbe jako dugo,danima.Dovoljno je da neki komad odece ocese taj plik i svrab pocinje,isti,ako ne i gori,nego prvog dana.Na kraju,posle nekoliko dana ostanu fleke na kozi,koje postepeno nestaju,ali se vide,evo i posle mesec i po dana.Nevolja je u tome sto se meni i dan danas ti ujedi i plikovi pojavljuju.Ja pretpostavljam da su to ujedi,jer vidim tackicu u sredini plika,cak sam pomislio da me to buva ujeda,jer sam ubio 3 buve u kuci pre mesec dana,ali od njih posle ni traga ni glasa,a ujedi i svrab su ostali.Ako nije buva,mozda je neka bolest?Ne znam sta cu sa sobom od muke...
twia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 5:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od twia »

ja sam imala slican problem, probajte sa kremom fenergan
:)
gaucos_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 11:28 pm

Post od gaucos_boy »

w napisao:Ja imam slican problem.Traje mesec i po dana,uzasnih mesec i po dana.Ujedi,slicni kao ujedi komarca,od kojih inace dobijem plikove,vece nego vecina ljudi,ali za razliku od ujeda komarca,ovi plikovi svrbe jako dugo,danima.Dovoljno je da neki komad odece ocese taj plik i svrab pocinje,isti,ako ne i gori,nego prvog dana.Na kraju,posle nekoliko dana ostanu fleke na kozi,koje postepeno nestaju,ali se vide,evo i posle mesec i po dana.Nevolja je u tome sto se meni i dan danas ti ujedi i plikovi pojavljuju.Ja pretpostavljam da su to ujedi,jer vidim tackicu u sredini plika,cak sam pomislio da me to buva ujeda,jer sam ubio 3 buve u kuci pre mesec dana,ali od njih posle ni traga ni glasa,a ujedi i svrab su ostali.Ako nije buva,mozda je neka bolest?Ne znam sta cu sa sobom od muke...
Imam isti problem!!!Molim Vas pomozite mi,ovaj svrab je nesnosan...Lekar mi je prepisao Didermal,ali ne pomaze :(
gaucos_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 11:28 pm

Post od gaucos_boy »

Jel postoji mogucnost da je to Koprivnjaca ili ne?
Odgovori