Alergija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Alergija
Imam svrab posle tusiranja.Prvo se pojavljuju mali plihovi,kao ujedi komarca a posle svrab.Kada se pocesem javlja se crvenilo.Menjala sam sampone,i za kosu i za telo (iako me koza glave ne svrbi),mazala Nivea bebi kremom,Jonsons bebi uljem,koristim Becolino sampon i nista.Svrbe me ledja,ramena,dekolte i stomak.To traje već 3 meseca (od decembra).I tinejdžerka sam.Molim vas pomozite m i i hvala unapred 

Re: Alergija
Колико често се купаш и шта користиш?
Kosu perem 2-3 puta nedeljno i tuširame svakog drugog dana. Koristim bebi šampon.
Беби шампон за косу, а за тело?
Koristim isti šampon i za kosu i za telo. Ali tek od skoro.I dok sam koristila razlicite sampone pojavljivao se svrab.
Шта се дешава са сврабом када се тушираш чистом водом, без употребе сапуна или шампона?
I tada se pojavljuje svrab.Mozda je do hlora.Da li neko moze da mi kaze da li nesto mogu da namazem da sprecim svrab?
Једино што ми пада на памет је да пробаш да раствориш јабуково сирће и после туширања њиме се испереш. Пропорција рецимо може да буде три кашике сирћета на литар воде.
Могуће је и да ниси алергична него си претерала са купањем или ти је неки лош сапун проузроковао оштећење коже. Пробај да се ређе тушираш док се ситуација не смири.
Могуће је и да ниси алергична него си претерала са купањем или ти је неки лош сапун проузроковао оштећење коже. Пробај да се ређе тушираш док се ситуација не смири.
Ако те занима још штошта од савета, можеш да скокнеш до мога сајта и прочиташ. Адреса сајта је у профилу. Овде не смем да га ставим због рекламе (њњњ.аца.рс).