Da li je Alergija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 10, 2017 3:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Da li je Alergija
Pozdrav,imam 41 god.nikada nisam bio alergican.Doputovao sam u inostranstvo i posle desetak dana su mi izasli neki plikcici na vratu,ali se to desilo i mom detetu isto nikada do tada nije nista imala supruga nema nista.Naravno odmah smo otisli kod lekara radjen alergo test i sve ok,ali mi je u krvi povecani neki parametri za alergiju.Receno nam je da je od mozda nekih biljaka.Promenio sam ishranu,praskove koristim kupke za bebe,acerka je ostala na svemu kao i do sada.Dobili smo da pijemo CETIRIZIN i to po dve dnevno evo pijemo deset dana jeste malo bolje ali se desi da nam i dalje izadje po neki plik nema odredjeno mesto svrbi pece.Sve kontra radimo dete i ja bas da bih videli sta je u pitanju ali nam je isto.Molim za pomoc pogotovo sto nismo blizu nase zemlje,a ovde nas bas i ne gdedaju lekari ozbiljno.Hvala unapred.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Da li je Alergija
Можда алергија на детерџент или нешто што се носи око врата?
-
- Novi član
Ma nista sve sam probao to traje skoro dva meseca probao sam od sapuna,praska,omeksivaca i dalje je isto kaazem malo je bolje od lekova ali nije proslo bas me je rasturilo ne mogu da dodjem sebi.Hranu sam promenio ma sve sto je do mene bas katastrofa.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Дај фотографију.
-
- Novi član
Trenutno nema nista ali se pojave plikcici srbi i pecka zacrveni se vrat kod mene,a kod cerke grudni kos bas sam poludeo pogotovo sto nisam u svojoj zemlji.
Kaze doktorka od zelenila u nasem okruzenju ma lupa gluposti kada je meni povisen taj neki nalaz da li je histamin ili kako se vec zove.Gutamo ove lekove vec dve nede
lje ma uzas ceo zivot kosim na vikendici setamo dosta dok smo bili tu pogotovo usce,kosutnjak itd.i nikad nista.To se pojavi kao plikcic na ruci,vratu i to jedan ili dva i to svbi pece cak imamo i kao neko golicanje u grlu ne stalno.
Kaze doktorka od zelenila u nasem okruzenju ma lupa gluposti kada je meni povisen taj neki nalaz da li je histamin ili kako se vec zove.Gutamo ove lekove vec dve nede
lje ma uzas ceo zivot kosim na vikendici setamo dosta dok smo bili tu pogotovo usce,kosutnjak itd.i nikad nista.To se pojavi kao plikcic na ruci,vratu i to jedan ili dva i to svbi pece cak imamo i kao neko golicanje u grlu ne stalno.