alergija lijeka joj nema
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 13, 2014 7:37 pm
alergija lijeka joj nema
postovanje, prvo izvinite na ovakvom pisanju al ovako je lakse
ima mproblem vec duze vremena javljaju mi se vodeni plikovi,vrlo mali na laktovima koljenima iza koljena,na licu,ponekad na vrhu zadnjice,znaci manji kao plik voda neka i to pukne stvori se ranica,trudim se da ne diram to ali nocu se probudim dok to cesem,bio sam kod dermatologa nijedna krema niti mast mi nije pomogla,dok sam imao 2 3 godine imao sma bolest neku nisma smio da jedem zitarice hljeb i tako to,ove probleme imam vise godina javlja mi se posebno kad nesto radim kad sam u prasini to me pecka i sa mo se pogorsava,znoj me isto tako pecka,znaci nema nista da mi to smiruje,neki kazu alergija na hljeb ili na polen ili na prasinu,licno ne vjerujem u to jer se javlja pocetkom proljeca znaci pojavljuje se u valovima tak oda se izrazim napadne mi tijelo onda se povuce i onda opet tako za par dana ne utice mi prasina mnogo na to,ako ima neko da ima slicno iskustvo nek javi molim vas to je grozno,sumnjam da nije neki odgovor tijela na pusenje cigareta,pogledo sam neke slike i ima slicnosti,jos prsti ruku mi se gule bez obzira dal bili u vodi ili sta god da radio,trenutno evo desetak dana je grozno sve vise pusim trazi mi organizam nikotin a to se sve vise siri,znaci laktovi koljena lice,sad se poprilicno baziralo na lice ramena i dijelove ledja znaci to je poput smrti,molim vas za savjete i dal je neko imo nesto slicno lijep pozdrav