Alergija Izazvana Streptokokom ? !

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
natalistam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 22, 2013 8:35 pm

Alergija Izazvana Streptokokom ? !

Post od natalistam »

Zdravo svima!
Moj sin od 12 godina vec 4.mesec vodi bitku sa alergijom po celom telu. Svasta smo probali, sto su nam pedijatri preporucili, a kad je izolovana streptokoka u grlu, popio je 2 kutije Eritromicina i izmazali smo nekoliko tuba Didermal emulzije. I povlacilo se desetak dana, pa je opet buknulo- od stopala do stomaka najvise, pa malo redje po rukama, stomaku i ledjima. Nema svraba, niti neke druge propratne reakcije. Sutra ponavljamo bris grla, ali kad god sam trazila da se uradi alergo test, ostavljali su to kao poslednju mogucnost. Doduse, bio je u pocetku jedno desetak dana na strogoj dijeti,ali nisam primetila poboljsanje. Molim vas da mi date neki savet, konkretno da li je alergo test i test intolerantnosti na hranu isto, kom specijalisti proverenom da se obrati, nebitno u privatnoj ili drzavnoj klinici, samo da detetu bude bolje i da se najzad utvrdi otkud potice ta reakcija organizma? !
Hvala unapred .
Odgovori