nenna napisao:Postoji nešto na ovom forumu što mi nikako nije jasno.
Neko kaže: HELP! Imam problem taj i taj! (uglavnom po pitanju masne ili na drugi način problematične kože)
Onda se javljaju ljudi, većinom da teše tu osobu, ali svoj savet napiše i više osoba koje su USPELE da reše svoj problem, isti ili sličan tome koji ima osoba koja postavlja pitanje.
Tih nekoliko ljudi (pobednika u višegodišnjoj iscrpljujućoj borbi) DETALJNO izlože NAČIN rešavanja problema, sa sve tačnim nazivima preparata, cenom i mestu gde mogu da se nabave. Pritom naširoko govore o svom iskustvu i hronološki iznose kako je tekla "terapija".
Da bi kad već vide da su najzad ostvarili svoj san, i vratili stanje lojnih žlezda u NORMALU, suzili pore, povratli ujednačen ten i OSMEH na lice za samo 20 dana, pokušavali da i drugim ljudima pomognu, navodeći im (po milioniti put) način kako da to učine.
Ali ljudima koji iznova idu po forumu i postavljaju pitanje "HELP, imam masnu kožu, bubuljice, akne, fleke... " to ništa ne znači, tačnije ne fermaju savet osoba koje su se u rekordnom roku izlečile, i pitam se: u čemu je poenta?
Ti si spremna da daš 30-40 evra po JENDOM laserskom tretmanu, a treba ti bar 5, a ja ti napišem da probaš Avene Diacneal, koji košta 1200 dinara , jer je meni, izmedju ostalih čuda koji je učinio, UKLONIO FLEKE sa lica, ali to ni ne razmatraš kao opciju.
Godinama sam se nekontrolisano sunčala po solarijumima, kao nepopravljivi zavisnik od preplanulog tena ( i danas sam, ali u tu svrhu koristim kremu za samopotamnjivanje), i to manijakalno kvarcovanje uslovilo je pojavu par fleka na licu, koje NIČIM NISAM USPELA da otklonim. Takodje, imala sam par mini ožiljaka od kopanja lica, i SVE JE TO AVENE DIACNEAL UKLONIO ZA SAMO 3 NEDELJE!
Nikada nisam imala problem na zadnjici te vrste, ali ako su meni nestale fleke sa lica, isti efekat će ostvariti tebi na delu tela gde ga nanosiš!