AKNE,masna koza,urasle dlake

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
antonio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2005 3:29 am

AKNE,masna koza,urasle dlake

Post od antonio »

Imam akne godinama,stanje im je promenjivo nekad planu a nekad se smire uglavnom ih ima.Koristim vec duze BENZAC 5 uglavnom sam zadovoljan ,samo mi recite kako se on pravilno koristi kolika kolicina,neko mi skoro rece da se maze celo lice ali ja neverujem i dali se jos nesto moze koristiti za akne uz BENZAC. A sad druga stvar lice mi se uzasno masti i sta bi bilo dobro da se korisiti za higijenu lica jer akne znaju da mi se upale i ja mislim da je to od toga.Konacno moje muke sa brijanjem pored akni katastrofa,najradie se nebi ni brijao ali zbog posla moram.Evo ucemu je problem brada mi je jaka ali na vratu imam dosta uraslih dlaka i onih koje rastu u svim smerovima ,tako da nesmem da se izbrijem da se nebi iskasapio, a kad se obrijem bez izbrijavanja neobrijem se glatko ali se i onda po vratu koza upali i pojavljuju se sitne bubuljice koje ja mislim nisu vezane za ove prethodne.E sad molim vas pomagajte.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Za bradu pokusaj sa Hyfac penom za posle btijanja, mozes se umivati Hyfac gelom a obavezno vlazi kozu Hyseke 25+ kremom. Benzac samo uvece na lice osim predela oko ociju i usana i vrat. Ako ti dlake jako prave problem na vratu dolazi u obzir i trajna epilacija light sheeer diodnim laserom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Conch
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 15, 2005 7:01 pm

Post od Conch »

Ja imam problema sa bradom isto, osjetljiva koza jako, a jaka brada i raste u svim smjerovima. Dok sam koristio klasicne zilete morao sam se brijati tek svaki 3-4 dan. Onda sam nabavio Philipshave 8300 i rijesio probleme sa brijanjem. 10 min prije brijanja bradu operem toplom vodom da ne bude masna, pustim da se osusi i izbrijem se bolje nego ziletom i to bez ikakve iritacije. I dalje se brijem svaki drugi dan, ali kad treba mogu i svaki dan bez iritacije.
antonio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2005 3:29 am

Post od antonio »

Sta je dobro koristiti u kombinaciji sa BENZACOM da se poboljsa rezultat.I posto kazete da se nekoristi po vratu ,cime da se mazu akne kad tu izadju.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

BP+E gel.
To je kombinacija benzaka i eritromicina u gelu. Ne iritira kozu i daje odlicne i brze rezultate. Kosta 350 din. Tel apoteke je 011/354-99-95.
Odgovori