Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Znam kakav je problem naci dobrog dermatologa jer sam i sama prosla kroz to... gde god sam cula ja sam isla i sta god su mi preporucivali ja sam koristila i nista. Poslednje mesto na kom sam bila ( pre oko 2 godine po prvi put) jeste Zavod za medicinsku kozmetologiju u Avalskoj br.13. Za njih sam cula razne price, neki ih hvala neki kude, ali ja sam resial da odem jer kao sto rekoh bila sam svuda pa zasto i tamo da ne odem... ja zaista imam pozitivno iskustvo kada su oni u pitanju jer sam uz pomoc dermatologa tamo resila dugogodisnji problme sa aknama. Ne znam kakvi su drugi dermatolozi tamo ali znam da su dr Tamara i dr Maja jako dobre pa ako zelis da ides tamo na salteru trazi da ti otvore karton kod jedne od njih dve. Mislim da je dr Tamara jos uvek na porodiljskom, ali nisam sigurna.
Pominjes laser... ne zna sta da ti kazem za to ali znam da jedno mesto gde sa njim rade treba zaobolaziti a to je Diva...zali boze para koje sam njima ostavila. Isla sam kod njihovog dermatologa 4 meseca i bolje da vam ne pricam kakvo mi je lice bilo...najmanje dva puta u losijem stanju nego kad sam krenula kod njih.
Da ponovim ,odlican dermatolog-dr Filip Sher.. Gradski Zavod za kozne i venericne bolesti.
Adresa: Dzordza Vasingtona 17
Mesto: Beograd
Telefon: 011 324 3626
A jel zna neko gde radi Goca koja je do pre par meseci radila u Derma Medici u Jurija Gagarina? Bas mi je super dermatolog, a nisu hteli da mi kazu gde sada radi.
dushka napisao:A jel zna neko gde radi Goca koja je do pre par meseci radila u Derma Medici u Jurija Gagarina? Bas mi je super dermatolog, a nisu hteli da mi kazu gde sada radi.
Ja sam skoro celo leto odlazila u derma medicu neznam za Gocu ali znam da i dalje imaju dobrog dermatologa a kozmeticarke su strucne i jako dobro rade!
Dragana Petrovic napisao:Dge se nalazi Derma medica, koga preporucujete i kakve su cene??
Derma medica se nalazi na Novom Beogradu Jurija Gagarina 219 1 autobuska stanica posle piramide.
Rade dve jako dobre kozmeticarke bar je to moje iskustvo. Ana i Kaca
strucne i dobro rade svoj posao! tel. 31872737