airol
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
airol
imam cerku tinejdzerku koja ima prpblema sa bubuljicama po licu i ledjima.Probali smo losione na bazi penicilina ali bezuspesno.Cula sam za kremu AIROL i naravno kupila je. Medjutim opis je na grckom jeziku i ja ne znam kako da je upotrebljavam. Namazala je par puta i lice je odma pocelo da joj se peruta.Ustvari interesuje me nacin upotrebe te kreme i da li je to dobro za nju. Unapred zahvalna[/list]
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Suvise agresivno sredstvo za tako mladu kozu, ako mene pitate.
Perutanje je pozeljno, tacnije to je i cilj koriscenja te kreme, izmedju ostalog. Ja sam je probala pre jedno 2 godine, po preporuci mog tadasnjeg dermatologa, i samo mi je iziritiralo kozu jos vise.
Sad mogu slobodno da kazem nakon test perioda koriscenja ANTOPAR gela, da je dejstvo jako slicno sa Airolom, ali ATOPAR RADI RADNJU, i u rekordnom roku vidis rezultate, bez nekih nezeljenih efekata, sem blagog zatezanja.
Moja topla preporuka.
pozdrav
Perutanje je pozeljno, tacnije to je i cilj koriscenja te kreme, izmedju ostalog. Ja sam je probala pre jedno 2 godine, po preporuci mog tadasnjeg dermatologa, i samo mi je iziritiralo kozu jos vise.

Sad mogu slobodno da kazem nakon test perioda koriscenja ANTOPAR gela, da je dejstvo jako slicno sa Airolom, ali ATOPAR RADI RADNJU, i u rekordnom roku vidis rezultate, bez nekih nezeljenih efekata, sem blagog zatezanja.
Moja topla preporuka.
pozdrav

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Ne znam zasto se svi dermatolozi lepe za Airol,Akneroxid i tome slicno!Idu li oni na neka usavrsavanja?????Znaju li oni za Vichy,Avene i druge svetske proizvode!
Tako je i mene unistila sa Airol i Akneroxid!Jedva sam se vratio iz pakla!
Zato,moja preporuka Vichy Normaderm krema i Lush Fresh Farmacy sapun!
Tako je i mene unistila sa Airol i Akneroxid!Jedva sam se vratio iz pakla!
Zato,moja preporuka Vichy Normaderm krema i Lush Fresh Farmacy sapun!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
JOOOJ,ne AIROL ,meni je on isto napravio haos , pocele su samo da izbijaju nove i nove-kao"super to mu je reakcija ,tako se cisti koza "-a ono UZAS, nisam smela da izlazim na ulicu od upale!
Probajte mozda "klindamicin losion " on je mnogima u toj "tinejdzerskoj" fazi pomogao ! Bar nece izazvati pogorsanje !!!
Probajte mozda "klindamicin losion " on je mnogima u toj "tinejdzerskoj" fazi pomogao ! Bar nece izazvati pogorsanje !!!
Ne znam kako ste vi to koristile Airol pa vam je pravio takve probleme!?
Ja ga koristim kad god osetim da ce neka velika potkozna bubuljica da krene. NAravno, stavim samo na bubuljicu (nikako na celo lice!) dve tri veceri pred spavanje, na cistu kozu. Ujutru se dobro umijem jer je sa Ariolom fora da se ne izlazi na sunce. Koza se peruta malo smao u tom delu gde si namazala (na bubuljici). Stvar je takodje u tome da se Airol ne koristi kod svake vrste bubuljica i da se ne koristi neko duze vreme. Tako je barem meni moja kozmeticarka rekla. Ne znam kakvi su ovi drugi preparati, ne kazem da nisu bolji od Ariola. Verujem da sve treba probati i da kod svakoga pomaze nesto drugo!
Srecno!

Srecno!