Fleke,pege po glansu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 11:44 pm

Fleke,pege po glansu

Post od 978 »

Citao sam na ovom forumu o ovome a sad ne mogu da pronadjem temu...
uopste citajuci sve ovo,sam sam sebe preplasio do te mere da nisam spavao vec 2 dana...
kod mene na glansu je vidljiva jedna fleka malo tamnija od boje koze glansa,ali nema nista da se oseti da je taj deo tvrd hrapav ili slicno,negde na netu sam procitao o tumoru penisa koji je izuzetno redak i dobiju ga ljudi u starijoj zivotnoj dobi,zbog nehigijene,fimoze i sl...a ja sam 78.god,i kupam se skoro svaki dan,pa me zanima moze li ovo biti pigmentacijska promena,ako uzmemo u obzir da sam imao fleke po ledjima pre nekoliko godina,jer sam procitao i to da bilo kakva promena boje glansa itd treba da se prati,jer moze da upucuje na tumor penisa?gledam ga svakih pola sata,nema promene,iste je velicine i oblika.Nikakvih drugih simptoma,nemam.
Molim za odgovor!!!

unapred zahvaljujem!!!
banex23
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od banex23 »

Tripujes se za badava,tumor penisa je bas retka pojava,i to sigurno nije.Vise je moguce da je bezazleno pucanje kapilara,ali isto tako moze biti i neka rana faza balantitisa koji nije bas tako bezazlen.Ukoliko si imao nezasticen odnos moze biti jos sto sta,zato poseti urologa i naspavaj se kao covek.
Beki-Reki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2008 2:31 am

Post od Beki-Reki »

Ja isto imam jednu malu braonkastu flekicum mozda 2mm2. Tu je vec, pa bar, 6,7 meseci. Ne menja se i uvek je ista. Sve mislim da ce se povuci ali ne prolazi.
Odgovori