Brazde na glavicu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mr.DJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 29, 2007 2:03 am

Brazde na glavicu

Post od mr.DJ »

Ovako da pocnem,ima mozda vise od 4 god kako sam primetio brazde na glavicu,a danas sam primetio da imam i okrugle rupice na glavicu koje su neprimetne,primete se tek kad prstima razvucem kozu glavica,i vidi se sitno udubljenje. I pomalo sam se uplasio,interesuje me da li je ovo normalno stanje. Te brazde mozete da vidite na ovoj slici. Ne osecam nikakve bolove, ni pri mokrenju. Desi mi se ponekad crvenilo na glavicu ,al to prodje za kratko vreme od nekoliko sati ,ili za dan. Interesuju me vasa misljenja. Pozz svima

Slika
mr.DJ
Novi član
Novi član

Post od mr.DJ »

Ljudi jel ima neko odgovor na ovo pitanje??
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ja se nadam da ce administratr skinuti ovaj post, jer ovo sigurno nije nacin da se postavljaju pitanja :) Stanje je potpuno normalno, mogli ste da pitate prijatelje i uporedite :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
mr.DJ
Novi član
Novi član

Post od mr.DJ »

Ok,hvala. Postavio sam pitanje odavno,gledam nema odgovora. Jezio sam se dok sam cekao da se otvori stranica ,pa da vidim odgovor. Sto se mene tice slobodno mozete da obrisete. Pozzz
Odgovori