evo moram jos jednom da postavim temu, posto mi niko nije odgovorio
naime, od pre 7 -10 dana, iznad desnog clanka na nozi s mi se pojavile jedna do druge dve nepravilne bele fleke.Vise lici na depigmentaciju nego na neko oboljenje. Imala sam od ranije kremu protiv gljivicnih infekcija koju mi je dao dermatolog i pokusala sam 3-4 dana da mazem, medjutim nista se nije promenilo;cak mi se ucinilo da mi se i kod kolena pojavila jos jedna , veoma sitna bela pegica.da li neko ima slicno iskustvo? Hvala unapred na odgovorima
da li je to vitiligo?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
ne nimalo me ne svrbi, nema neku ivicu i u ravni je koze, nisu bas okrugle nego malo izduzene, na udaljenosti od 1cm, jedna je malo veca.Cak su mi se pojavile jos dve minijaturne bele tackice oko ovih..Otprilike bih mogla da vam opisem da to izgleda kao kad se posecete, pa se formira i otpadne krasta i onda bar jos neko duze vreme ostane oziljak u vidu bele fleke.S tim sto to kod mene nije oziljak vec se pojavilo sasvim spontano
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 11:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kod mene se pojavila depigmentacija koze na prstima ruke otprilike pre godinu i podana t.j pojavile su mi se bele flekice nepravilnog oblika kao i kod vas. Ni kod mene nije bilo nikakvog svraba a fleke su nastale, bar su lekari tako konstatovali, kao posledica bolesti stitne zlezde - hipotireoze.
Uz terapiju za stitnu zlezdu koristila sam prvo ELCOM mast koja je vrlo lepo delovala i sada sam nastavila da koristim VITIX kremu do daljnjeg. Neke fleke su nestale a druge se vidno smanjuju.
Svakako potrazite savet kod vaseg dermatologa. U nadi da sam vam pomogla, pozdrav iz Zrenjanina.
Uz terapiju za stitnu zlezdu koristila sam prvo ELCOM mast koja je vrlo lepo delovala i sada sam nastavila da koristim VITIX kremu do daljnjeg. Neke fleke su nestale a druge se vidno smanjuju.
Svakako potrazite savet kod vaseg dermatologa. U nadi da sam vam pomogla, pozdrav iz Zrenjanina.