Celulit

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

tara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 1:29 pm

Celulit

Post od tara »

Molila bih da mi neko kaze dobar nacin za uklanjanje celulita.
Zelim da naglasim da ga nemam bas malo, sto znaci da mi je potreban proveren nacin, bar smanjivanja istog, ako ga je vec nemoguce ukloniti skroz. :roll:
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Celulit

Post od mr ph. Silvio »

Vrlo kompleksno lecenje.
Prvo treba ustanoviti stadijum celulitisa. Nakon toga, kombinacija koja moze da pomogne:
- dijeta
- fizicka aktivnost (vezbe)
- masaza, uz primenu preparata sa brsljanom, npr.
- elektrostimulacija i endermologija
- liposukcija
vladimirbbc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 11:53 pm
Kontakt:

galvanic spaII

Post od vladimirbbc »

odlican mali uredjaj koji u kombinaciji sa adekvatnim gelovima i tretmanima moze resiti , ili bar jaaaaako pomici u resenju problema celulita. moze se viseti na sajtu www.nuskin.com pod galvanic spa. oprobano je i odlicno je. slabe galvanske struje, masaza, cirkulacija, ishrana i detoksikacija ili ciscenje. svakako treba probati
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Moram da Vas upozorim da na forumu nije dozvoljena komercijalizacija i promocija Multi Level Marketing proizvoda.
mr ph. Silvio
Saradnik

Celulit

Post od mr ph. Silvio »

Ima razlicitih programa u borbi protiv celulita. Ako ste jos zainteresovani, javite se.
sinti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 1:19 am

celulit

Post od sinti »

Da li je neko radio LPG tretmane za uklanjanje celulita i kakva su mu iskustva
mr ph. Silvio
Saradnik

Celulitis

Post od mr ph. Silvio »

Dr Gorana ima dosta iskustva u terapiji celulitisa, pa se konsultujte sa njom. Pozdrav.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

pogledajte i sajt www.celulit.com ili celulit.co.yu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
sinti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 1:19 am

celulit

Post od sinti »

Da li postoji neka devojka koja se uspesno resila celulita? Gde i kako?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Generalno sto se tice lecenja celulita treba voditi racuna o nekoliko faktora. da li je celulit izolovani kozmetski defekt ili generalizovana slabost vezivnog tkiva koja moze biti genetski determinisana. Ako se radi o drugom slucaju vazno je da li je osoba mlada, da li pusi,uzima kontraceptive ili druge hormonske tablete, jede meso, i vezba. Takodje je znacajno da li je osoba gojazna ili nije.
U najvecem broju slucajeva celulit ili ginoidnalipodistrofija ima u osnovi slabost vezivnog tkiva koze i potkoznog tkiva. I najbolje se resava metodama za jacanje vezivnog tkiva. Endermologija se u Francuskoj koristi vec oko 20 godina i pokazala se veoma efikasnom metodom. Potrebno je medjutim odabrati pravi softver za odgovarajuceg pacijenta , a broj tretmana potrebnih za resavanje problema umnogome zavisi od precizne dijagnostike o kakvoj se vrsti celulita radi
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
super_marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 21, 2011 10:06 am

Re: Celulit

Post od super_marija »

moze li neko iskusniji ili upuceniji da me posavetuje oko izbora anticelulit kreme?

do sada mi je preporucivana jedino krauterhof i vrlo hvaljena, pa bi mi znacilo da cujem barem neka vasa misljenja i iskustva.

hvala vam unapred. :wink:
Inna de Caad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 12, 2011 5:47 pm

Post od Inna de Caad »

Draga Marija, ja sam koristila Niveinu kremu protiv celulita i pomogla mi je, ali, naravno, uz korigovanje ishrane i manje sedenja, a više kretanja :)

Međutim, od pre nekoliko meseci sam počela da nosim anticelulit pantalone MAGCELFIT sa ušivenim magnetima koje proizvodi naš Instutut Mihajlo Pupin. Videla sam njihov štand na Sajmu kozmetike u martu ove godine, razgovarala sa direktorom Instituta koji je baš tada bio na štandu i odlučila se da ih kupim. Prezadovoljna sam rezultatima! Ako te tako nešto zanima moguda ti dam više informacija :)

Pozdrav,
Tinna
Inna de Caad
Novi član
Novi član

Post od Inna de Caad »

tara napisao:Molila bih da mi neko kaze dobar nacin za uklanjanje celulita.
Zelim da naglasim da ga nemam bas malo, sto znaci da mi je potreban proveren nacin, bar smanjivanja istog, ako ga je vec nemoguce ukloniti skroz. :roll:

Draga Tara,

kao što sam i Mariji već napisala, ja sam koristila Niveinu kremu protiv celulita, ali ono što mi je zaista pomoglo jesu anticelulit pantalone Magcelfit sa ušivenim magnetima.
To su trenerke koje funkcionišu po principu magnetoterapije, a proizvodi ih naš Institut Mihajlo Pupin. Zaista su efikasne, a nisu ni štetne za zdravlje, jer su magneti klinički ispitani na VMA i napravljeni prema propisima SZO (svetske zdravstvene organizacije). Ovo jeste dobar i proveren, naučno dokazan način za uklanjanje celulita, a i ovo ti sve govorim iz ličnog iskustva. Ja ih nosim od kraja marta ove godine i prezadovoljna sam :) Pritom magneti imaju dodatne blagotvorne efekte za organizam: osim ubrzavanja cirkulacije i uspostavljanja prirodne limfne drenaže oni regulišu krvni pritisak, smanjuju i uklanjaju strije i proširene vene i kapilare, poboljšavaju energetski nivo... Od kad ih nosim bolje spavam noću, jer se trenerke i nose tokom spavanja.

Eto toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogla :)

Pozdrav,
Tinna
Maara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 1:25 pm

Post od Maara »

klasika, puno vode svakako, malo vezbice, probaj sa nekim tretmanom npr rucna masaza ili vibro masaza aparatom i naravno strpljenje :)
Inna de Caad
Novi član
Novi član

Post od Inna de Caad »

Može da se koristi i ručni masažer prilikom svakog tuširanja, to takođe puno znači. :)
A posle toga neka anticelulit krema, a trenerke dok spavaš. Uz to se povede računa o ishrani i uzimanju tečnosti, malo više kretanja, pešačenja ili još bolje, vežbanje i eto lepe figure za leto :)
Odgovori