neprijatno iznenadjen zbog komentara za penis
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 06, 2009 1:55 pm
neprijatno iznenadjen zbog komentara za penis
Evo ovako
u vezi sam 4 meseca,imam redovne sex odnose sa devojkom
i tako u nekoj bzv prichi ona meni kaze...njen prethodni je imao veci od moga,ali to njoj nije bitno sto je manji...meni je 16 cm,i pitam ja nju
pa ok,koliki je bio tvome prethodnom momku,kaze ona 16 cm...
ja se iznenadio,i kazem joj da je i meni 16 cm,ona kaze,nije i mi izmerimo i stvarno ispadne 16 cm
uzeo sam krojacki metar,od pubicne kosti do vrha glavica,sa pritiskanjem kod pubicne kosti
i ona se iznenadila,kao jbt,izgleda mi manji
a znate zashto? zato sto sma ja visok 198 cm,imam 100 kg i treniram u teretani,imam izuzetno jake noge,pogotovo butine i kvadricepse,zadnjuj lozu... i kad pogleda u celosti,naspram toga koliki sam moj od 16 izgleda manji naspram njenog bivsheg koji je bio visok 180 cm,80 kg....
kako devojka moze odoka da kaze da li je mali ili nije?
ja sam se malo skenjao ali nisam joj rekao
u vezi sam 4 meseca,imam redovne sex odnose sa devojkom
i tako u nekoj bzv prichi ona meni kaze...njen prethodni je imao veci od moga,ali to njoj nije bitno sto je manji...meni je 16 cm,i pitam ja nju
pa ok,koliki je bio tvome prethodnom momku,kaze ona 16 cm...
ja se iznenadio,i kazem joj da je i meni 16 cm,ona kaze,nije i mi izmerimo i stvarno ispadne 16 cm
uzeo sam krojacki metar,od pubicne kosti do vrha glavica,sa pritiskanjem kod pubicne kosti
i ona se iznenadila,kao jbt,izgleda mi manji
a znate zashto? zato sto sma ja visok 198 cm,imam 100 kg i treniram u teretani,imam izuzetno jake noge,pogotovo butine i kvadricepse,zadnjuj lozu... i kad pogleda u celosti,naspram toga koliki sam moj od 16 izgleda manji naspram njenog bivsheg koji je bio visok 180 cm,80 kg....
kako devojka moze odoka da kaze da li je mali ili nije?
ja sam se malo skenjao ali nisam joj rekao
- Studenica
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Milslim stvarno o cemu ljudi razmisljaju
Pa covece vi imate normalne odnose,i lepo vam je,sta je onda problem sto njoj isti penis na vecem coveku izgleda manje nego takav isti na manjem coveku,a pritom joj i tvoj odgovara??
I tebi bi grudi petica izgeldale vece na devojci od 170 i 55 kg,nego na devojci od 180 i 75kg,a???

Pa covece vi imate normalne odnose,i lepo vam je,sta je onda problem sto njoj isti penis na vecem coveku izgleda manje nego takav isti na manjem coveku,a pritom joj i tvoj odgovara??
I tebi bi grudi petica izgeldale vece na devojci od 170 i 55 kg,nego na devojci od 180 i 75kg,a???
penis od 16cm nije nikako mali penis, mozes da budes zadovoljan i ti i devojka...
razmisli koliko je prava osoba za tebe neka koja moze da daje takve komentare...govoriti nekome da ima penis manji od bivseg je van svake pameti, cak i da jeste, a kamoli ako nije...znaci problem je samo u njoj, a ti apsolutno mozes da budes zadovoljan svojom duzinom...
razmisli koliko je prava osoba za tebe neka koja moze da daje takve komentare...govoriti nekome da ima penis manji od bivseg je van svake pameti, cak i da jeste, a kamoli ako nije...znaci problem je samo u njoj, a ti apsolutno mozes da budes zadovoljan svojom duzinom...

-
- Novi član
U pravu ste kad tako kazete,normalno da je 16 cm na coveku od 2metra izgleda manje nago na coveku od 175 cm,ali stvarno je bzv bio taj njen komentar
evo sad sam procitao neke ranije otvorene teme o merenju penisa,i sad sam poceo das e tripujem
ja sam merio od pubicne kosti,skroz sam pritisnuo metar uz kost,pa do vrha glansa sa gornje strane
neko meri sa strane,ja sam na ovaj nacin izmerio
na koji nacin ste ga vi merili kad ste to radili...pitam cisto iz radoznalosti,nemam nikakav kompleks sto se toga tiche
evo sad sam procitao neke ranije otvorene teme o merenju penisa,i sad sam poceo das e tripujem
ja sam merio od pubicne kosti,skroz sam pritisnuo metar uz kost,pa do vrha glansa sa gornje strane
neko meri sa strane,ja sam na ovaj nacin izmerio
na koji nacin ste ga vi merili kad ste to radili...pitam cisto iz radoznalosti,nemam nikakav kompleks sto se toga tiche
a mozda je tvoj penis deblji od tog bivseg, pa onda samim tim njegov tanji sa istom duzinom izgleda duzi (sto je samo opticka varka)...ali ako je tvoj deblji onda si ti u plusu, hehe...bez sale, kako god bilo, taj komentar joj definitivno nije na mestu...a duzina ti je i vise nego dovoljna...
na dobar nacin si merio, od pubicne kosti pa do vrha glansa...ako lenjir ide sa strane, opet nulti centimetar treba postaviti u nivou gde on po srednjoj liniji ilzazi iz tela...znaci duzina po sredini, ne sa strane...
na dobar nacin si merio, od pubicne kosti pa do vrha glansa...ako lenjir ide sa strane, opet nulti centimetar treba postaviti u nivou gde on po srednjoj liniji ilzazi iz tela...znaci duzina po sredini, ne sa strane...
-
- Novi član
josh jedna napomena kod merenja penisa
kazete : nulti centimetar postaviti uz pubicnu kost
na svakom lenjiru ide prvo prazan prostor od recimo 0.5 cm pa onda krece nulti centimetar
tako da mora da se pritisne skroz lenjir uz pubicnu kost
ja nisam debeo i na taj nacin mislim da ne produzavam moju duzinu,
znachi meri se sa gornje strane iznad penisa ima neka mala rupica,e od nje se meri,pritisne se lenjir pa do vrha glansa
jel neko mozda misli drugacije...a sto se tiche debljine,pa ne znam...nisam neshto zadovoljan debljinom
~13 cm u proseku,gore mi je uzi nego na korenu penisa gde je oko 13.5,ali prosek na sredini penisa je ~13 cm....
kazete : nulti centimetar postaviti uz pubicnu kost
na svakom lenjiru ide prvo prazan prostor od recimo 0.5 cm pa onda krece nulti centimetar
tako da mora da se pritisne skroz lenjir uz pubicnu kost
ja nisam debeo i na taj nacin mislim da ne produzavam moju duzinu,
znachi meri se sa gornje strane iznad penisa ima neka mala rupica,e od nje se meri,pritisne se lenjir pa do vrha glansa
jel neko mozda misli drugacije...a sto se tiche debljine,pa ne znam...nisam neshto zadovoljan debljinom
~13 cm u proseku,gore mi je uzi nego na korenu penisa gde je oko 13.5,ali prosek na sredini penisa je ~13 cm....
Francuzi se sa prosečnom dužinom od 15,48 i obimom od 13,63 centimetra nalaze na čelu,
dok su Grci sa prosečnih 12,18/10,19 centimetara najmanje obdareni.
Nemci (14,61/11,80 cm) se nalaze na sredini tabele, nešto iznad evropskog proseka od 14,27/11,70 centimetara
http://www.pro-size.com/povecanje_penis ... penisa.htm
Prosečan obim penisa u erekciji je oko 12 cm OVO KAZU U PROSIZE-U,ZNACHI DA JE NEGDE JOSH MANJE JER ONI UVEK PRETERAJU DA BI PRODALI SVOJ PROIZVOD
dok su Grci sa prosečnih 12,18/10,19 centimetara najmanje obdareni.
Nemci (14,61/11,80 cm) se nalaze na sredini tabele, nešto iznad evropskog proseka od 14,27/11,70 centimetara
http://www.pro-size.com/povecanje_penis ... penisa.htm
Prosečan obim penisa u erekciji je oko 12 cm OVO KAZU U PROSIZE-U,ZNACHI DA JE NEGDE JOSH MANJE JER ONI UVEK PRETERAJU DA BI PRODALI SVOJ PROIZVOD
Meni se cini da ih ona nije uporedjivala "odokativnom" metodom vec po osecaju (iznutra:))
Pominjes neki prosek od 13 cm, a da li su ti i ostale dimenzije "prosecne" (200 cm i 100kg!), na takvo telo ide alatka od 20cm, nazalost ne uvek.
Mogao bi da u svoj program vezbanja uvrstis i ovaj "malo zaostali"(u odnosu na ostatak tela) misic.
Pominjes neki prosek od 13 cm, a da li su ti i ostale dimenzije "prosecne" (200 cm i 100kg!), na takvo telo ide alatka od 20cm, nazalost ne uvek.
Mogao bi da u svoj program vezbanja uvrstis i ovaj "malo zaostali"(u odnosu na ostatak tela) misic.
13 cm je prosek u obimu..ne za duzinu
http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... -Ruler.jpg
http://www.admagic.com/architectural_ruler_6_inch.jpg
evo vidish da ne ide lenjir od 0 cm
a nije tacno kad se pritisne da ulazi u stomak toliko duboko..ti imash kost i malo sala i koze prkeo toga
u mom slucaju imam dobre trbusnjake,aktivno treniram i nemam masti,a kad najsnaznije pritisnem mozda udje 0.5 mm unutra,ali taman da krene da lenjir meri od 0 cm kao sto je prikazano na slici
a za telo,jbg,,,sta da radim kad sam toliko visok ,trenirao sam i rvanje,imam izuzetno jake noge,i naspram tih svih proporcija mojih 16 cm izgleda malo
a sto se tiche njenog osecaja iznutra,ona je svrshila opusteno po nekoliko puta samnom a vidim i njenu reakciju kad je u full erekciji,tvrd kao kamen,a ona samo uzdishe i govori "ufff,tako,tako....uff "
http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... -Ruler.jpg
http://www.admagic.com/architectural_ruler_6_inch.jpg
evo vidish da ne ide lenjir od 0 cm
a nije tacno kad se pritisne da ulazi u stomak toliko duboko..ti imash kost i malo sala i koze prkeo toga
u mom slucaju imam dobre trbusnjake,aktivno treniram i nemam masti,a kad najsnaznije pritisnem mozda udje 0.5 mm unutra,ali taman da krene da lenjir meri od 0 cm kao sto je prikazano na slici
a za telo,jbg,,,sta da radim kad sam toliko visok ,trenirao sam i rvanje,imam izuzetno jake noge,i naspram tih svih proporcija mojih 16 cm izgleda malo
a sto se tiche njenog osecaja iznutra,ona je svrshila opusteno po nekoliko puta samnom a vidim i njenu reakciju kad je u full erekciji,tvrd kao kamen,a ona samo uzdishe i govori "ufff,tako,tako....uff "
uvek prilagodis da ti nulti cm padne na pocetak spoljasnjeg dela penisa, pa kako god da su nacrtane te reckice...ako ne uspe da se poklopi, onda se na kraju oduzme taj "prazni pocetak" na lenjiru i izracuna duzina penisa...zaista nije nikakva filozofija...znaci samo tehnicka stvar kakav lenjir imate i kako cete se snaci sa lenjirom, tj. oduzeti taj pocetni prazni deo od duzine koju izmerite...iskustvo napisao:evo vidish da ne ide lenjir od 0 cm
velicina penisa i velicina tela nisu u korelaciji...tako neko od 2m moze da ima penis 13cm, a neko sa 160cm da ima penis 19cm...i nista tu nije nenormalno, i nista tu nije "zaostalo"...Milann napisao:da li su ti i ostale dimenzije "prosecne" (200 cm i 100kg!), na takvo telo ide alatka od 20cm, nazalost ne uvek.

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5