Imam 15 god i nedavno su mi se pojavile bele tackice oko glavica penisa... evo vam slike da mi mozete bolje objasniti

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
ima eto drugom postu... samo klikni na linkVragolasta Amfibija napisao:Nisi dobro postavio linkove,slika nema.
izgleda da su obrisali slige... .Vragolasta Amfibija napisao:Nisi dobro postavio linkove,slika nema.
Ma joj pao mi je kamen sa srca...ja sam dosta kopao po netu i nasao sam pearly penile papules tj tisonove zlezde ili biserne papule jesam li u pravu? to je normalno stanje koze i kod nekog je izrazenije a kod nekog manje... meni nekad su male skrooz a nekad kao na slici...Dr011 napisao:to ti je sasvim normalna pojava, neki muskarci ih imaju, neki ih nemaju...ne leci se, ne uklanja sa, nije nikakva bolest, vec normalna varijanta, eto ti si medju onim muskarcima koji to imaju...zato nemoj da brines, sve je uredu kod tebe...kod tebe je jos i neupadljivo, kod nekih muskaraca zna da bude i po nekoliko redova tih papulica...
ako hoces vise da se informises na internetu, naziv im je "pearly penile papules" ili "hirsuties papillaris genitalis"...ljudi se cesto zabrinu jer misle da imaju genitalne bradavice, ali ovo nije to...jos jednom - to nije bolest, vec sasvim normalna pojava!![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Hirsuties_ ... _genitalis
U prevodu ovo cu uvjek imati?Dr011 napisao:ne prolazi, to nije neki trenutni poremecaj, vec nesto sto je apsolutno normalno, znaci deo tvog penisa...nema potrebe da ides doktoru, zdrav si!
Imao sam i ja to, nije nista strasno, idi kod lekara.milan27 napisao:Evo da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde.
Ja imam dve tri bele tackice, ali su one ispod koze, kao neke potkozne bubuljice..
Pa bi hteo da znam o cemu se radi, ako neko zna.
Hvala.