Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Na vrhu glavica,kod spoljasnjeg otvora uretre sa gornje strane pojavila mi se ranica u vidu oljustene koze.Nisam siguran kada se to pojavilo,ali mislim da je povreda nastala tokom seksualnog odnosa od pre nekoliko meseci.Upocetku to nisam ni primecivao jer nisam osecao nikakve simptome,jer je povreda bila vrlo mala,i nisam je smatrao ozbiljnom.Sama povreda izgleda poput zanoktice,boje koze.Dakle malo parce sluzokoze kod samog otvora uretre se oljustilo,ali koza nije otpala,vec stoji tako.Skorije sam poceo da osecam tup bol u vrhu glavica i mislim da je izazvan tom povredom.A i s'ozirom da to stoji tako vec vise od tri meseca,mislim da se samo nece zaleciti.Mozete li mi reci da li se radi o fizickoj povredi ili je u pitanju neka infekcija?Kod lekara cu ici sledece nedelje,ali bih bio zahvalan ako bi ste unapred mogli da mi date neke informacije.
moguce da nije povreda, svakako trebas da odes kod ljekara, da bi se iskljucilo nešto što može biti jako opasno ! da te ne opterećujem psihički, idi i traži da uradiš nalaze krvi, Wassermanov test , urin, bris.
Nisam imao nezasticen analni sex.Prepisan mi je visiren za narednih 10 dana,i rekao mi je urolog da ce to da izleci infekciju,eventualno ce za narednih 10 dana da mi prepise neki drugi antibiotik preventivno....