Zimska nega muške kože!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Mr.No
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zimska nega muške kože!

Post od Mr.No »

Kreće zima pa me interesuje šta se preporučuje za zimsku negu muške kože. Imam 32 godine i relativno problematičnu kožu (čas masna, čas suva, čas se peruta...)
koristim Nivea aktiv kremu (u staklenoj ambalaži).
Molim mišljenje ISKLJUČIVO stručnih lica.

Hvala!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Masni segmenti koze se umivaju sredstvima namenjenim masnoj kozi i neguju hidrogelovima za masnu kozu, i praskovima. Koji od njih ce vam pomoci - ne moze se sa sigurnoscu reci dok ih ne isprobate na svojoj kozi. Prospekti firmi kao sto su Nivea, Vichy, L'Oreal u kojima se opisuju dometi farmaceutske industrije su jedno, a nasa realnost da kvalitet preparata kupljenih u Srbiji nije isti kao i onaj na Zapadu drugo...
Pokusajte da iz inostranstva narucite preparate koji ce vam biti kupljeni negde na Zapadu, ili probajte sa firmama kao sto su Lush, L'Occitane koje uz dosta visu cenu preparata pokusavaju da ubede trziste da su proizvodi rucno radjeni Velikoj Britaniji, odnosno Francuskoj.
Pri izboru preparata trazite preparate za musku masnu kozu jer perutanje koje opisujete najverovatnije pripada seboroicnom dermatitu (koji je u sklopu masne koze)
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am

Re: Zimska nega muške kože!

Post od make-up artist »

Mr.No napisao:Kreće zima pa me interesuje šta se preporučuje za zimsku negu muške kože. Imam 32 godine i relativno problematičnu kožu (čas masna, čas suva, čas se peruta...)
koristim Nivea aktiv kremu (u staklenoj ambalaži).
Molim mišljenje ISKLJUČIVO stručnih lica.

Hvala!
Mr.no nemoj da komplikujes i sto narod kaze gledas u pasulj, dovoljno sam kompetentna sa dugogodisnjim radom u vrhunskom salonu da ti dam savet. Nemoj da te je stid otici do dobrog kozmeticara koji ce ti odrediti tip koze i uraditi za pocetak ciscenje lica, verovatno kozmeticar ima svoje preparate u prodaji,zasto profesionalna kozmetika je mnogo jaca i efikasnija mozda ne mirise kao ove iz c-marketa ali su delotvornije ako te interesuje u koji salon da odes dacu ti par brojeva javi se na pp, pozdrav
tu sam da vam savet dam
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Vishy je izbacio jako dobru liniju za negu muske koze.
Moj savet je ili da odes kod kozmeticara, ili u neke bolje apoteke gde imas beauty konsultante, odnosno kozmeticare koji odredjuju tip koze i preporucuju kreme......
Pozz
Odgovori