Kreonnn:))

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
_sAnjA_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 4:20 pm

Kreonnn:))

Post od _sAnjA_ »

Imam zelene oci koje su prilicno sitne..pa sad ne znam koji kreon da uzmem da bih istakla oci..molim vas pomoc:)) :wink: :oops:
goca001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 4:25 pm

Post od goca001 »

Cao Sanja.
Boja kreyona zavisi od mnogo toga, pa ces morati mnogo da experimentises da vidis sta ti lepo stoji, ali jedno pravilo u sminkanju je sigurno, ako imas male oci kreyon nikako ne treba nanositi na unutrasnjost donjeg kapka, jer ces tako samo vizuelno jos vise smanjiti oci. Probaj zelenu, braon, crnu, sivu one se sigurno slazu sa tvojom bojom ociju, ali naravno sve zavisi jos od boje kose i oblika lica, tako da jedino ako si profi sminker mozes da znas sta ce ti lepo stajati, ali u svakom slucaju dosta isprobavanja i nacices svoju kombinaciju.
Poz
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Trik kojim ces vizuelno povecati oci je- donju ivicu kapka uokviri kreonom, pa onda uzmi dim sivu ili braon senku pa osenci ti liniju, tako da ona nije tanka. A gornji kapak iscrtaj samo od pola oka pa prema spoljasljem uglu, pa ga opet osenci. U unutrasnji ugao oka stavi sedefastu svetlu senku, recimo boje kajsije ili biseta. Nemoj belu.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

KreJon :wink:
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

I ja imam sitne smedje oci i iz iskustva znam da ih olovka samo jos vise smanji. Samo dobra kombinacija sjenki moze da pomogne. U mom slucaju su to zlatne i sive nijanse,ali nikako bijele i smedje. Bitno je i kako ih naneses sto dosta zavisi od oblika oka. Najbolje bi ti bilo da prvo odes kod nekog sminkera da vidis sta bi ti on predlozio pa da to posle i ti primijenis.
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Re: Kreonnn:))

Post od kacica »

ja imam zelene oci i mene su posavetovali da koristim plavi kreon,to je kao neko nepisano pravilo.Ceo zivot koristim neku zelenkasto modru nijansu i jako mi se dopada. A sto se tice tvojih malih ociju slozila bih se sa mojim prethodnicima.
ma experimentisi,naci ces nesto da ti odgovara.
sonjeetza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:01 am

Post od sonjeetza »

braon kreon nikako,i zlatni nikako. crni,zeleni i plavi mozda. najvise crni isprobaj kuda i kako ces ga naneti i u kojim kolicinama.
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am

Post od make-up artist »

Svaka cas koleginicama, kiss za sve dame
tu sam da vam savet dam
Odgovori