PCR test na hlamidiju-nedoumice!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

PCR test na hlamidiju-nedoumice!

Post od fedja »

ok, bila mi je dijagnozirana hlamidija, urolog je prepisao terapiju antibioticima, i nakon pauze od 40tak dana nakon poslednjeg uzimanja antibiotika uradio sam bris i nalaz je bio NEGATIVAN...
od tada je proslo malo vise od mesec dana i hteo bih da se ponovo testiram, ali ovoga puta PCR metodom... pozvao sam HEXALAB i tehnicar mi je rekao da se PCR test vrsi tako sto se da urin, bris ili krv ali da moram da konsultujem svog urologa i da lekar treba da mi kaze na koji nacin da me testiraju, tj. da li iz uzorka krvi, mokrace ili brisa... !?!

molim vas ako moze neko da mi kaze kako da uradim taj PCR (da li iz uzorka krvi, mokrace ili bris uretre), odnosno koja metoda je 100% sigurna da ne bacam dzabe pare...

hvala puno
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Mislim da je iz krvi najbolje,a mogao bi i bris,samo malo boli.To ti je najbolje da vidis da li si uopste imao hlamidiju
Odgovori