Cepovi za usi
Cepovi za usi
Kakva su vam iskustva sa cepovima za usi?Meni veoma smeta buka dok spavam, a kako zivim u zgradi koja nije jos zavrsena, ludim.Non stop lupanje, busenje, seljacka muzika majstora.Uopste ne mogu da spavam.Imam cepove koji su stari 4 godine i kupljeni su u Sloveniji.Ali kako god da ih stavim, bole me usi.Kad i uspem da se namestim, posle par sati, vadjenje je prilicno bolno.Kako to da resim?Da li su noviji cepovi mozda drugacije pravljeni, vredi li probati nove ili su svi na isti kalup?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 10, 2006 9:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja zivim u studentskom domu i da nemam cepove za usi...pa...ne bih vise bila normalna.Prvo sam kupila sundjeraste u apoteci.Bilo je to pakovanje od 6 komada,tj.3 para.Ako ih koristis svake noci i pritom ne cistis usi,trajace ti nekoliko nedelja.U suprotnom, mogu dosta dugo potrajati.Postoje i silikonski cepici, ali nisu bas tako efikasni kao ovi prvi, ali duze traju.Ma...sta god da izaberes mirnije ces spavati.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Ja kupila cepove i sad uzivam
I nema teorije da naruse sluh, mislim na koji nacin?Meni nije logicno
Probala sam nekoliko vrsta ali najvise mi odgovaraju neki koji ne znam od kog su materijala, ali su kao plastelin, tvrdi su i oblikuju se rukama tako sto se malo zagreju dlanovima. Usni kanal je kod svakog drugaciji i bezveze su mi oni cepovi koji se vracaju u prvobitan oblik u uhu. Ovi stoje kako ih namestis i savrsen su zvucni izolator:-)
Imas ih u vecini apoteka, kostaju oko 200 dinara, 4 komada umotana u vatu u okrugloj belo-providnoj kutijici.

I nema teorije da naruse sluh, mislim na koji nacin?Meni nije logicno
Probala sam nekoliko vrsta ali najvise mi odgovaraju neki koji ne znam od kog su materijala, ali su kao plastelin, tvrdi su i oblikuju se rukama tako sto se malo zagreju dlanovima. Usni kanal je kod svakog drugaciji i bezveze su mi oni cepovi koji se vracaju u prvobitan oblik u uhu. Ovi stoje kako ih namestis i savrsen su zvucni izolator:-)
Imas ih u vecini apoteka, kostaju oko 200 dinara, 4 komada umotana u vatu u okrugloj belo-providnoj kutijici.