Otezano disanje poslije obroka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:17 pm
Otezano disanje poslije obroka
Moja beba ima 5mjeseci i sve cesce se desava da poslije obroka teze dise.Zvuk je u vidu skripanja pri izdisaju i sve prestaje posle 20 minuta.Molim vas za pomoc.Unaprije zahvalna
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 02, 2007 5:29 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Meni su pedijatar i babica rekli da je to od mleka. A sigurno se i umore dok klopkaju.
Od kad je grejna sesona ja se povremeno isprepadam jer mi dete zvuci kao da ima astmu. No lekar tvrdi da je sve ok.
Klinka mojih prijatelja ima neki Pseudo krup a zvuci slicno kao moja beba. Moracu da priupitam pedijatra sta je to i da li je opasno.
Od kad je grejna sesona ja se povremeno isprepadam jer mi dete zvuci kao da ima astmu. No lekar tvrdi da je sve ok.
Klinka mojih prijatelja ima neki Pseudo krup a zvuci slicno kao moja beba. Moracu da priupitam pedijatra sta je to i da li je opasno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 29, 2007 10:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Danijela ako beba jede samo mleko(moja Viktoria 5 meseci 24 dana, jede vec i kuvano voce i povrce, ne znam da li ti beba samo sisa ili ste poceli ), posle obroka joj daj da popije malo obicne prokuvane vode ili caja , jer kao sto i sama sigurno znas od mleka se stvara sluz i to moze da oteza disanje, ustvari uopste kod male dece bilo kakvu hranu da jedu , bar po savetu mog lekara, posle svakog jela bar po jedan gutljaj tecnosti!
Sve najbolje!
Sve najbolje!