Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam slabu erekciju vec par meseci...Isao sam da vadim krv i rezultati su bili sledeci
Testosteron 13.6 nmol/L=388.5 ng/dl) (pise da je norm. 8.4-55.4 nmol/L...mada sam ja na netu pronasao da je donja granica 12.25 nmol/ L sto bi znacilo da sam ja veoma blizu nje)
LH 2.56 mIU/mL ( normalno 0.8-7.6)
Prolactin 91.2 mIU/mL ( normalno 53-360)
Jel moguce da je uzrok slaba erekcije to sto je testosteron blizu donje granice? I ako je moguce, jel postoji prirodan nacin da se poveca nivo testosterona? Pozz[/b]
23 god...student ( a od aktivnosti..sad sam krenuo u teretanu i igram fudbal 1 nedeljno)....bio sam pod stresom jedno vreme al to je bilo pre vise meseci i uzimam B complex vec mesec danac...umor i lupanje srca ne osecam niti sam, a nisam dlakav..cak naprotiv...
to su sve bitni podaci i za endokrinologa kojem možeš da se obratiš, jer nisi ni maljav, a i to je karakteristika hormonalnog statusa, pa i libida indirektno