KONDOM VS. VI GRUPA (SHTO PRE TO BOLJE)

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
speed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 5:24 pm

KONDOM VS. VI GRUPA (SHTO PRE TO BOLJE)

Post od speed »

Imao sam odnose sa curom chiji je sekret 6-e grupe, koristio sam kondom, pa me zanima da li sam mogao dsa se zarazim. odnose smo imali nekoliko puta, i sa njom sam godinu dana. DA LI I KOLKIKO JE TO OPASNO< I SHTA BI TREBAO DA URADIM. POZZ 8)
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

AKo ste svaki put koristili pravilno kondom, ne bi smelo da bude propusta ili problema...
Ali sacekaj neki strucni odgovor ipak, to je ono 'default' za kondome i zastitu sto bi trebalo da bude po teoriji.
Bye bye little lady
speed
Novi član
Novi član

Post od speed »

ok hvala ti
speed
Novi član
Novi član

Post od speed »

ok hvala ti
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Sekret 6-te grupe je koliko ja znam gljivica kandida ! Pošto ste koristili kondom svaki put otpada svaka mogućnost infencije.
Pošto si već postavio ovakvo pitanje onda pretpostavljam da nisi baš najbolje upućen u ovu problematiku.
Imaj u vidu da je kondom najsigurnije sredstvo zaštite, pod uslovom da je ostao čitav posle svakog odnosa i tu ne treba da štediš na kupovini kvalitetnijih marki upravo iz razloga sigurnosti.
Koliko znam kondom je pouzdana zaštita i za AIDS jer sada se bukvalno svaki ( kvalitetniji ) elektronski kontroliše na eventualne rupice ili šupljine koje nastaju pri njegovoj izradi ( pri tome je naduvan na odgovarajući volumen pri testiranju baš da bi se otkrile i one mikroskopske rupice ) i ako je neispravan automatski se izbacuje.
Jedini slučaj gde kondom ne predstavlja sigurnu zaštitu je kod polnih bradavica ( tako sam barem ja pročitao - a da li je tačno nisam siguran ).

U tvom slučaju ( sekreta 6-te grupe ) i da nisi koristio kondom a pod uslovom da nema drugih polnih bolesti ne mora da znači da bi se gljivica kandida prenela i na tvoj polni organ jer to prvenstveno zavisi od tvog imuniteta. Naravno najbolja varijanta je obavezno koristiti ga ako ništa, onda barem zbog drugih mogućih polno prenosivih bolesti !

Nadam se da si zadovoljan odgovorom !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
speed
Novi član
Novi član

Post od speed »

zadovoljan sam odgovorom, HVALA TI
Odgovori