e, ovako.... imam 15 godina, jos nisam imao sex. ali...uskoro cu imati pa me zanima par stvari sa mojim penisom, jer ne zelim da se obrukam pred devojkom:
1.penis mi je dug 16 cm, da li je to ok, i da li cu moci da zadovoljim devojku?
2.levi testis mi je malo veci od desnog. da li je to ok? ( pre 2 god sam operisao varikokelu)
3. kad mi je spusten, kozica mi skroz prekriva glavic, jel to ok???
4.da li kozica i glavic trebaju da budu povezani na neki nacin? (sa donje strane mi je kozica "vezana" za glavic)
to je to za sad...
i, treba mi jedan savet: da li da obrijem stidne dlake sa testisa i ... znate vec... ( da li devojke to vise vole)
nekoliko nedoumica sa penisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 10:24 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nekoliko nedoumica sa penisom
”Hello. How are you?
Let me explain one thing.
All for her and more for me
Why is it so hard to see?
I see no sense in doing this
Not enough for me
I fuck up everything but let me explain.”
Let me explain one thing.
All for her and more for me
Why is it so hard to see?
I see no sense in doing this
Not enough for me
I fuck up everything but let me explain.”
Re: nekoliko nedoumica sa penisom
ciao, bas si hrabar i posatvaio si "slatka" pitana, mnogi tvoga uzrasta imaju velike dileme oko toga i "glume"da sve znaju, a ne smiju sve cak to ni da pitaju, evo odgovora:DZO napisao:e, ovako.... imam 15 godina, jos nisam imao sex. ali...uskoro cu imati pa me zanima par stvari sa mojim penisom, jer ne zelim da se obrukam pred devojkom:
1.penis mi je dug 16 cm, da li je to ok, i da li cu moci da zadovoljim devojku?
2.levi testis mi je malo veci od desnog. da li je to ok? ( pre 2 god sam operisao varikokelu)
4.da li kozica i glavic trebaju da budu povezani na neki nacin? (sa donje strane mi je kozica "vezana" za glavic)
to je to za sad...
i, treba mi jedan savet: da li da obrijem stidne dlake sa testisa i ... znate vec... ( da li devojke to vise vole)
1. duzina penisa od 16 cm je vise nego ok, mozes da budes siguran u sebe da imas veliki komad !
2. lijevi testis je malo kod svih veci, niži, jer jedna vena ulazi pod drugacijim uglom nego u desni, pa on /testis, scrotum-kesa/izgleda malo spusteniji, to je normalno i nema nikakve potrebe za brigom
3. kad ti je spusten , to je sasvim normalno kdo neobrezanih, da kozica stiti cijeli glavic
4. da kozica mora biti povezana s donje strane, inace bi ga "zasukao " kao rukav na košulji, znači i to je sasvim normalno
5. ako smatras da si jako "šumaher" ti po svomeme ukusu skrati dlačice, ali najvažnije je higijena, da si čist, mirišljav, a time i zdrav. Pisao sam već kako se održava higijena penisa, pereš ga toplom, mlakom vodom, najbolje "podignutog" , blagim sapunom (safe guard) i to makar broj u sebi do 15 (15 sec) dok ga sapunas i ispereš sa dosta mlake vode, te posušiš ga nakon toga. To je obavezno poslije svakog svršavanja, i makar 1 dnevno, ljeti i više puta, jer sperma i mokraća prolaze kroz istu cijev i bakterija može da se nađe.....
želim ti puno uspjeha, i slobodno da pitaš sve što te zanima!
i jos nešto, nadam se da si već probao da koristiš kondom, dok si se sam "igrao", pa ako dodje do sexa, nemoj ga zaboraviti da poneseš!. zaštitićes sebe , a i djevojčicu!
Ja nisam obrezan pa mi kozica ne stiti glavic,vec on i kad nije u erekciji ostaje otkriven i kozica bude ispod glavica!I kad pokusam da je vratim ona spadne!Da li je to normalno??boban202 napisao: 3. kad ti je spusten , to je sasvim normalno kdo neobrezanih, da kozica stiti cijeli glavic

Dušane normalno je i to stanje kod tebe a to bi moglo da nagovesti da si ga malo više upotrebljavao verovatno samostalno , da ne kažem ručno , pošto si do skora bio nevin
a ako mene pitaš to je i bolje da je tako jer je onda mogućnost infekcije manja !
E sada što se tiče pitanja koje je postavio postavljač teme a gde je rečeno ovo dole izdvojeno :
2. Desni testis treba da bude veći a ne levi jer sam barem ja tako pročitao i kaže se da volumen levog testisa treba da bude oko 16ml a desnog oko 20 ml i kod mene je tako pa ne znam Boban202 odakle tebi obrnut podatak baš si me malo zbunio pa sam išao ponovo da pročitam i piše ovako kako sam i napisao. Isto tako nisam siguran da li desni mora da bude veći od levog ili je to samo tako u većini slučaeva !
3. Slažem se sa boban202 da je i ovo OK ( pod 3 ) iako je kod dule88 otrkriven. Poenta je u tome koliko si radio na prevlačenju kožice preko glansa. Pošto je dule88 izgleda puno radio na tome kod njega je otkriven totalno ( kao puž bez kućice
), mada dule88 šuška se da postaješ opasan u Nišavskom kraju
, tate sklanjaju kćerke ( barem sam tako načuo )
, smanji malo gas
!
Slučaj koji nije dobar je da je kožica preko glansa a da se ne može ili da se teško prevlači jer to onda izaziva određen bol pri pokušaju prevlačenja odnosno prilikom sexa ! Ovaj problem se onda rešava malo češćim prevlačenjem kožice dok se ne proširi dovoljno da bi to prevlačenje bilo lagano i bez bolova a što je trebala da bude obaveza roditelja još dok ste bili mali.
U principu za obadvojicu je OK što se tiče pitanja pod 3 .
Što se tiče ostalih odgovora slažem se sa boban202 tako da nemaš tazloga za tremu ( DZO ) nego počni !
Srećno !

E sada što se tiče pitanja koje je postavio postavljač teme a gde je rečeno ovo dole izdvojeno :
moj odvovor bi bio :DZO napisao: 2.levi testis mi je malo veci od desnog. da li je to ok? ( pre 2 god sam operisao varikokelu)
2. Desni testis treba da bude veći a ne levi jer sam barem ja tako pročitao i kaže se da volumen levog testisa treba da bude oko 16ml a desnog oko 20 ml i kod mene je tako pa ne znam Boban202 odakle tebi obrnut podatak baš si me malo zbunio pa sam išao ponovo da pročitam i piše ovako kako sam i napisao. Isto tako nisam siguran da li desni mora da bude veći od levog ili je to samo tako u većini slučaeva !
3. Slažem se sa boban202 da je i ovo OK ( pod 3 ) iako je kod dule88 otrkriven. Poenta je u tome koliko si radio na prevlačenju kožice preko glansa. Pošto je dule88 izgleda puno radio na tome kod njega je otkriven totalno ( kao puž bez kućice

Slučaj koji nije dobar je da je kožica preko glansa a da se ne može ili da se teško prevlači jer to onda izaziva određen bol pri pokušaju prevlačenja odnosno prilikom sexa ! Ovaj problem se onda rešava malo češćim prevlačenjem kožice dok se ne proširi dovoljno da bi to prevlačenje bilo lagano i bez bolova a što je trebala da bude obaveza roditelja još dok ste bili mali.
U principu za obadvojicu je OK što se tiče pitanja pod 3 .
Što se tiče ostalih odgovora slažem se sa boban202 tako da nemaš tazloga za tremu ( DZO ) nego počni !
Srećno !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
@SQL
Da li je moguce da sve bude kao pre sto se tice te kozice,tj.da li postoji nacin da mi ona prekriva glans kao i pre?Kad vratim film u nazad secam se da sam pre nekih 4-5 godina cesto namerno ostavljao glavic otkriven iz ne znam kog razloga,tad sam imao 13-14 godina,pa da li je to uticalo na ovo sada?Mozda se i previse optercujem time,ali eto nervira me misao da je pre bilo ok a od pre 4-5 godina mi se ovo desava,jednostavno kozica spadne!Nekada mi je i nezgodno u vesu kad se javi trenje i to me isto nervira!I da napomenem da sam imao fimozu i da sam to resio pre nekih 5 godina,secam se da su mi nesto makazama radili,ali nije bio obrezivanje,vec nesto kao da su odvajali kozicu od glavica i mnoogo me je boleo!Secam se da sam stavljao kantarion i tada je isto bilo ok sto se tice kozice(prekrivala je glans) medjutim godinu dana posle toga mi se desilo ovo,moguce i da je zbog toga sto sam kao sto sam gore napomenuo glavic ostavljao namerno otkriven,ponavljam iz ne znam kog raloga(koja sam bio budala).Da li postoji neka ogucnost da se to vrati i da li je uopste potrebno raditi tako nesto?
Da li je moguce da sve bude kao pre sto se tice te kozice,tj.da li postoji nacin da mi ona prekriva glans kao i pre?Kad vratim film u nazad secam se da sam pre nekih 4-5 godina cesto namerno ostavljao glavic otkriven iz ne znam kog razloga,tad sam imao 13-14 godina,pa da li je to uticalo na ovo sada?Mozda se i previse optercujem time,ali eto nervira me misao da je pre bilo ok a od pre 4-5 godina mi se ovo desava,jednostavno kozica spadne!Nekada mi je i nezgodno u vesu kad se javi trenje i to me isto nervira!I da napomenem da sam imao fimozu i da sam to resio pre nekih 5 godina,secam se da su mi nesto makazama radili,ali nije bio obrezivanje,vec nesto kao da su odvajali kozicu od glavica i mnoogo me je boleo!Secam se da sam stavljao kantarion i tada je isto bilo ok sto se tice kozice(prekrivala je glans) medjutim godinu dana posle toga mi se desilo ovo,moguce i da je zbog toga sto sam kao sto sam gore napomenuo glavic ostavljao namerno otkriven,ponavljam iz ne znam kog raloga(koja sam bio budala).Da li postoji neka ogucnost da se to vrati i da li je uopste potrebno raditi tako nesto?
Ma nisu me obrezivali,nije bilo ni truntke krvi niti konaca,a i pitao sam i majku jer je ona tada priclala sa doktorom koji je to radio i rekao joj je sta su uradili ali se neseca jer je neki strucni naziv!Mislim da vragolasta zna kako se to zove,jer se jednom to pominjalo na ovom forumu(ako se dobro secam kad je jedan clan cini mi se "Problematican" trebao da uradi nesto slicno,tako su mu doktori preporucili,ali se on obrezao)Ne mogu nikako da se setim,ali obrezivanje nije SIGURNO!A i posle te intervencije mi je kozica bez problema prekrivala glans!I da mozda je i ovo uticalo:Nekoliko meseci nakon toga mi se kozica kao ponovo malo zalepila za glans u njegovom korenu i doktor mi je dao neku mast da se pomocu toga to resi!i rekao mi je da to mazem i da ce ti delovi glde je slepljeno smeksati ili kako vec i da to sam odlepim tako sto cu malo jace cimnuti!Bas se secam kad malo vratim film da sam bas "cimao" da bi to odlepio i mozda je i to uticalo na ovo sada,da mi kozica spada!?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5