Nekoliko problema sa penisom.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
brnjica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 8:29 pm

Nekoliko problema sa penisom.

Post od brnjica »

Pozdrav,
imam 13 godina i dva problema vezanih za penis, prvi je da je on u opustenom stanju 7cm, a u erekciji 11,5cm, pa me zanima da li je to normalna velicina! A drugi je da nekad prilikom ejakulacije sperma ne "izleti" nego samo "iscuri" i to PONEKAD u malim kolicinama i uvek pre nje "izleti" neka tecnost bez boje i posle ejakulacije (svaki put) dobijem potrebu za mokrenjem.
E zanima me samo da li su te stvari normalne zato sto me bas muce u poslednje vreme!
HVALA UNAPRED
Viceroy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 3:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Viceroy »

Sine,ima ti jos da rastes,kao i tvoj penis.Opusti se i uzivaj u zivotu.;)
brnjica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 8:29 pm

Post od brnjica »

Ma dobro, znam ja to nego jer to normalno:D ili ne :cry: ?!
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Pa kad tek počinješ, koliko se ja sećam baš ide tako !

Prema tome uživaj :wink: !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
marko_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 07, 2007 3:17 pm

Post od marko_87 »

Da ne otvaram novu temu, ova ima nekako sveobuhvatan naslov...

Naime, imam problem jer mi je glans preosetljiv. Nije fimoza, mogu da prevucem kozicu i u "opustenom" i u stanju erekcije, ali je glans jako suv, kada ga pipnem rukom neprijatan je osecaj, kada ga vise puta dotaknem iziritira se i zacrveni...Takodje, prevucem kozicu bez problema ali kada je vracam ona se nekako "zarola" (ne znam bolje da se izrazim) i onda treba uvek rukom da je izvucem, ako me razumete sta hocu da kazem... A to trenje je isto prilicno bolno i neprijatno. Radio sam bris glansa , nema nikakvih bakterija i gljivica... Da li postoji neka krema, mast, bilo sta sto bi mi pomoglo da resim ovaj veliki i jako neprijatan problem?
marko_87
Novi član
Novi član

Post od marko_87 »

Da napomenem da sam vec bio kod dermatovenerologa, koji mi je rekao kako "preosetljivost glansa nije dijagnoza" i poslao me da uradim briseve glansa i uretre, pa da se vratim... Kako su oba nalaza bila negativna, odnosno nista nije pronadjeno, nikada se nisam ni vratio kod lekara, a proslo je od tada par meseci...
marko_87
Novi član
Novi član

Post od marko_87 »

Molim za nekakav odgovor, ako nesto nije jasno u vezi mog problema, pitajte me, odgovoricu...
marko_87
Novi član
Novi član

Post od marko_87 »

Ok, ako bas niko nema nikakav odgovor koji moze da mi pomogne, da pitam za jednu drugu stvar...
Naime, na glansu, na donjem delu, uz samu kozicu imam i sa leve i sa desne strane neke male, bukvalno jedva vidljive golim okom belo-zute tackice. Izgledaju kao neke bradavice. Jesu male, skoro neprimetne ali otkud znam, mozda su i one neki razlog zasto mi je glans toliko osetljiv i suv. Tesitne tackice imam i na dva-tri mesta sa unutrasnje strane kozice. Ne bole me na dodir nista vise nego ostali deo glansa, imam ih vec par godina sigurno i nisam imao nekih velikih problema s tim. Da li je to normalno i da li to mozda ima veze sa onim sto sam gore napisao? Ako nije normalno, kako se leci?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

c

Post od vasa »

MARKANE ipak ti to pokazi doktoru!!!
marko_87
Novi član
Novi član

Post od marko_87 »

Posle nekih ssaveta koje sam dobio preko privatnih poruka, odlucio sam da ipak odem kod urologa na pregled, kontam da ne moze biti TOLIKO strasno.
E sad, da li neko moze da mi preporuci nekog urologa u Novom Sadu (bilo privatnog ili da radi u drzavnoj ambulanti, nebitno) i da mi kaze kako da dodjem do njega?

Molim odgovor na PP.
Unapred hvala.
lepotan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm

Post od lepotan »

Imam i ja problem(da ne otvaram novu temu sad,lakse mi je ovako).Imam 22 godine i penis mi je u opustenom stanju oko 7 cm.Kad sam otisao kod lekara pre pregleda za operaciju fimoze(koju sam obavio ipak u klinickom centru jer je bio dz)prve reci koje mi je doktor uputio bile su:"tebi k..a uopste nije mala,samo skini 15-20 kg i ima da ti ispadne i bude oko 19-20 cm".E sad,problem je to sto imam tih oko 130 kg(na skoro 2m)i penis mi je u erekciji oko 13 cm a "ostatak" je prekriven malo uvecanom besikom sa kojom nikada nisam imao nikakvih zdravstvenih problema i za koju mi moj urolog kaze da ne smeta.Ta besika prekriva otprilike tih 10(a mozda i malo manje cm),tako da mi je penis tokom erekcije spusten,a ne dignut.E sad,kako ja sad ovo da resim tako da(ako je moguce za pocetak)smanjim samo besiku da mi ispadne ostatak,jer kilograme jako tesko skidam.Molim za pomoc.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Bogami tesko da ces moci da skines salo samo se tog mesta a sa ostalih ne.MOraces da smrsas sto se kaze "CEO" :D
Prvo i osnovno dijeta,a drugo :fizicka aktivnost.
I u pravu je doktor,organ ce tibiti veci a da ne pominjemo rast potencije s obzirom da masno tkivo vezuje testosterom.Kada budes imao manje masnoce,imaces vise testosteronaa ;)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori