Volela bih da mi neko odgovori ako je moguće. Već dva meseca osećam pulsirajući bol ispod leve dojke. Ponekad imam utisak da me ustvari boli rebro. U pitanju je samo jedna tačka bola koja se ne širi. Dugogodišnji sam pušač i posao mi je vezan za kompjuter (ne krećem se puno).
Hvala unapred, Nataša
pulsirajući bol u plućima
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uradila sam EKG, rengen pluca i krvnu sliku i sve je u redu ali bol i dalje ostaje i ponekad me bole i cela pluca i jako tesko disem (u zadnja 2 dana), ako bol ne prestane ici cu na skener pluca. Napominjem da nisam cesto bolesna, niti pijem lekove i nisam hipohondra pa sam zbunjena, ako su rezultati u redu zasto je bol jos prisutan.?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ako su nalazi na srcu i plucima uredni, onda je jos veca sansa da je dijagnoza koju sam napisao tacna. Naravno, postoje i druge bolesti, i to mnogo njih, ali su sanse da one postoje procentualno jako male. Dalju dijagnostiku prepustite izabranom lekaru, a ja bih preporucio (i nadam se da to vec uzimate) neki antireumatik, ono sto se u SAD jednostavno zove "pain killer", dakle lekove kao sto su Diklofenak, Naproxen, Ibuprofen... Otezano disanje mora da se evaluira, nadam se da je uradjen spirogram...
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Doktori (kod kojih sam bila) misle da je ukljesten neki nerv od dugotrajnog i nepravilnog sedenja i misljenja su da bih trebala da snimim gornji deo kicme, ali s obzirom da se bol povukao vec par dana ja nisam ni otisla da snimim vec sam pocela sa casovima joge.
U svakom slucaju puno Vam hvala na savetu.
Natasha P.
U svakom slucaju puno Vam hvala na savetu.
Natasha P.