Kreatin ispod 18?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
handballboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 2:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Kreatin ispod 18?

Post od handballboy »

Cao svima pomozite mi molim vas imam 17god i treniram rukomet,idem 3 puta nedeljno u teretanu itd...!Zanima me samo da li je kreatin dobar za moje godine, :( i da li cu se ispumpati nakon prestanka???????????Hvala :oops: :o
A vi kako te??!!!
fokus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 28, 2006 1:48 am

Post od fokus »

x3mforum.co.yu
fokus
Novi član
Novi član

Post od fokus »

Ispravka!!!!! x3mforum.com.
handballboy
Novi član
Novi član

Post od handballboy »

A brate bio sam na x3mforum.com necu te fitnes sajtove...!Ja sam se zato prijavio na DOKTOR fourm mislio sam da ce mi neki doca da da odgovor hehe hvala....!
A vi kako te??!!!
fokus
Novi član
Novi član

Post od fokus »

tamo imas citave rasprave o kreatinu, prevedene textove,misljenja itd...iskreno nesto ne verujem da ce ti se sad ovde javiti doca i raspravljati o ovoj temi.
Licno sam od suplemenata koristio Whey i kreatin, mislim da ne moze da ti steti naravno pridrzavajuci se pravila upotrebe. Po prestanku uzimanja kreatina neces se izduvati kao balon ako si dobro vezbao, jeo pa jos ako si i Whey ubacio u sve to imaces vrlo lepe rezultate. Sto se tice suplementacije Whey je osnova pa kreatin na drugom mestu, ako si mislio samo da se bacis na kreatin naduvas misice(napunis se vodom) a to ne podrzis dobrom ishranom i suplementacijom onda ces se stvarno izduvati.
handballboy
Novi član
Novi član

Post od handballboy »

Hey svestan sam toga koristio sam samo whey i nesto malo mase sam nabacio neki 2 kg,ali sam jeo i radio kao konj...Hvala ti jos jednom,za savet ja sam bas trazio nekoga ko je to koristio pa sam hteo da vidim rezultate kapis!!! :lol: :roll: Ajd isprobacu kreatin tj koristicu ga nekih 2 meseca pa cu da napravim pauzu nekih 3,il 5 meseci...................!Nbt ja sam mislio da cu da se izduvam......POzzz Jer gledaj treniram rukomet to mi je kao kardio da racunam to trcanje i tako,a teretana kao dopuna :D :cry: :cry: :o :o :roll:
A vi kako te??!!!
Normaly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 8:22 pm

Post od Normaly »

kreatin uvlaci vodu u misic
to je poznato
vec je napravljena 4. generacija - decanoat
ceo je 3. generacija
cee 2.
i monohidrat - 1.
zavisi koji ti stvara kreatinin
ali nije nijedan osim monohidrata
i neces spasti
dobit ces enormnu energiju dok uzimas kreatin
vazno je napraviti dobru kuru i pauzu
i jako puno vode piti uz to
bit kreatina jest da ti dadne snagu, i s tim da guras vise tezine, i brze dobivas na misicnoj masi
kasnije se voda povuce, ali ostane par cm koje si navukao sa treningom
samo je vazno ne prestati trenirati . . .
hehhe
uglavnom
kreatin nije opasan
nego voda koju navlaci, ali opet zdravim bubrezima nije nikakav problem
imas djece koja uzimaju to od 14. godine
i nemaju nikakvih problema sa zdravljem
snaga je sposobnost da golim rukama razlomimo tablu cokolade na 4 dijela - i pojedemo samo jedan
handballboy
Novi član
Novi član

Post od handballboy »

E onda necu da uzimam to sranje ne treba mi jos kreatin mozda kasnije ali nbt,sada sam u najboljoj formi nega ja sam hteo malo mase nbt strpicu se jos koju god!!!Kada su spotristi pre nekoliko decenija mogli bez takvih suplemenata sto ja ne mogu od ove ishrane koju imam NATURAL 100%i nista vise..............Usput hvala na savetu pozz
A vi kako te??!!!
Normaly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 8:22 pm

Post od Normaly »

kreatin ti je isto natural
ima ga u tvome srcu, jetri i mozgu
a imas i u cevapima isto :D
hehehe
crveno meso ima tragove kreatina u sebi
(100g - cca - 3g kreatina)
ako hoces fino da dobijes snagu - moj savjet ti je teretana, whey, kreatin, glutamin i glukoza
snaga je sposobnost da golim rukama razlomimo tablu cokolade na 4 dijela - i pojedemo samo jedan
Odgovori