potkozni cir
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
potkozni cir
Imam potkozni cir na dupetu, veličine oraha, jako je bolan, sta da radim pomozite. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 17, 2023 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: potkozni cir
https://prirodnolecenje.in.rs/potkozni-cirevi-22/ ,Potkozni cirevi ponekad nazvan asceps ili furunkul , potkozni cir i sa nadimkom je i dalje potkozni cir .Visoko infektivne bakterije obicno stafilokoke deluju duz folikula dlake unutar vase koze.
Potkozni cir se puni gnojem , otice i , kako tecnost prodire navise , formira belu ili zutu ” glavicu ” . Potkozni cirevi se obicno javljaju onde gde se odeca tare o kozu ili gde su vlazni delovi tela u stalnom kontaktu : na vratu , ispod ruku , blizu zadnjice ili oko unutrasnjeg dela butina .
kozni cir se , obicno , sam od sebe otvori otprilike posle dve nedelje , i tako zapocinje proces izlecenja .
Cesto ovaj proces mozete bezbedno ubrzati ako uspete da potkozni cir dovedete do sazrevanja i pomognete gnoju da izadje.
Potkozni cir se puni gnojem , otice i , kako tecnost prodire navise , formira belu ili zutu ” glavicu ” . Potkozni cirevi se obicno javljaju onde gde se odeca tare o kozu ili gde su vlazni delovi tela u stalnom kontaktu : na vratu , ispod ruku , blizu zadnjice ili oko unutrasnjeg dela butina .
kozni cir se , obicno , sam od sebe otvori otprilike posle dve nedelje , i tako zapocinje proces izlecenja .
Cesto ovaj proces mozete bezbedno ubrzati ako uspete da potkozni cir dovedete do sazrevanja i pomognete gnoju da izadje.
prirodnolecenje.in.rs