ekcem na grudima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
r388
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 9:01 pm

ekcem na grudima

Post od r388 »

Postovni,
Imam 26 godina. Pre mesec dana mi se pojavilo nesto sto lici na ekcem iznad gornje polovine bradavice na desnoj dojci i siroko je 2-3 mm. Koza je crvene boje i blago se peruta. Nemam nikakvih drugih simptoma. Pre par dana sam primetila i na drugoj dojci na areoli (ne uz samu bradavicu) isto crvenu flekicu velicine 2x2mm i na tom delu je koza blago isusena. Inace imam izuzetno suvu i osetljivu kozu na celom telu. Da li mogu da probam sa Triderm masti ili Pantenol kremom? Ne znam ni da li da idem kod dermatologa ili ginekologa.
G&G
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 11:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od G&G »

Postovana,Ne bi trebalo da je nesto ozbiljno najverovatnije da je u pitanju rekcija na neki preparat koji ste koristili posebno ako vas promene dodatno i svrbe ili je iritacija garderobom.Medjutim najkorisnije je da odete prvo kod ginekologa a on ce vas uputiti dermatologu ako proceni za potrebno.Otidjite ginekologu.Pozdrav dr G
r388
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 9:01 pm

Post od r388 »

Hvala puno. Doktorka (ginekolog) je rekla da koristim AD uljane kapi, a ako ne bude bolje da idem kod onkologa, mada cu mozda otici i kod dermatologa ako ne vidim za 2-3 dana neko poboljsanje. Inace imam jako osetljivu kozu, koja je dosta tanka i suva, tako da je verovatno to problem, ali naravno, bolje je ispitati.
Odgovori