Postovni,
Imam 26 godina. Pre mesec dana mi se pojavilo nesto sto lici na ekcem iznad gornje polovine bradavice na desnoj dojci i siroko je 2-3 mm. Koza je crvene boje i blago se peruta. Nemam nikakvih drugih simptoma. Pre par dana sam primetila i na drugoj dojci na areoli (ne uz samu bradavicu) isto crvenu flekicu velicine 2x2mm i na tom delu je koza blago isusena. Inace imam izuzetno suvu i osetljivu kozu na celom telu. Da li mogu da probam sa Triderm masti ili Pantenol kremom? Ne znam ni da li da idem kod dermatologa ili ginekologa.
ekcem na grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 11:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postovana,Ne bi trebalo da je nesto ozbiljno najverovatnije da je u pitanju rekcija na neki preparat koji ste koristili posebno ako vas promene dodatno i svrbe ili je iritacija garderobom.Medjutim najkorisnije je da odete prvo kod ginekologa a on ce vas uputiti dermatologu ako proceni za potrebno.Otidjite ginekologu.Pozdrav dr G
Hvala puno. Doktorka (ginekolog) je rekla da koristim AD uljane kapi, a ako ne bude bolje da idem kod onkologa, mada cu mozda otici i kod dermatologa ako ne vidim za 2-3 dana neko poboljsanje. Inace imam jako osetljivu kozu, koja je dosta tanka i suva, tako da je verovatno to problem, ali naravno, bolje je ispitati.