Hepatitis C - Ludo pitanje

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Problem je u meni?
Ne sumnjam da srebrna voda pomaze ali ne mozes me ubediti da je dovela do izlecenja, nikako.Pricas samo o koriscenju srebrne vode ili sr. vode uz terapiju? Daj Boze da dovodi do izlecenja, ali hm... izvini, ne pricamo o religiji nego o nauci?!
I sta ti znaci ovaj poslednji post o hepatitisima? Hoces da dokazes i pokazes sta?Da posedujes knjigu iz koje mozes prepisati?
Ako si stvarno dr onda moras da znas da se hepatitis C retko kad otkrije u akutnoj fazi. Ta sr. voda moze mozda da dovede do izbacivanja virusa u toj akutoj fazi ali ako pricas o hronicnoj fazi bolesti onda nemas pojma.
A to sto meni u profilu nepise da li sam dr ili ... ne znaci da se ne razumem i ne znam dosta o biohemiji ili virusologiji. Naprotiv, znam mnogo, ako te nesto zanima pitaj :wink:

Sem toga napisi nam iskustvo tih ljudi za koje tvrdis da ih licno poznajes, u to mozda mogu i da poverujem ali u prepisku sa kutije i prospekta tesko!
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

za djuu

Post od boban202 »

sllusak liku, tvoja drskost, kompleksi i gordost me ne zanimaju UOPSTE!

Ko si ti na ovoj planeti da se tebi neko mora da pravda, sta cud a napisem, ako ti se ne svidja ne citaj!

A o hepatitisu nisam prepisao, nego jedan rad koji je u elektronskoj formi ostavio, da procitaju i neki drugi ljudi osim tebe. Ne pravdam ti se, nego samo objasnjavam drugima. Jer ako makar 1 osoba sazna nesto vise t je super.

A sta si ti to po struci, pa daznas sve, imas univerzalno znanje! hehehe

Vise mi se ne obracaj najljubaznije te molim !
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

:lol:

"Slusaj liku" !? - lep recnik jednog doktorA!

Moja drskost je samo prirodan odgovor na tvoju drskost i tvoje "univerzalno znanje"

I naravno da ti se necu obracati vise jer imam pametnija posla od prepucavanja preko neta , hvala BogU!
A to i nije moj stil.
Odgovori