Malo pitanje za veliki problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Malo pitanje za veliki problem
Vidim da ima dosta ljudi kome se na glavicu pojavilo crvenilo i gljivice Meni se to nesto slicno pojavilo na pocetku penisa,bukvalno na pocetku,vrh penisa i ostalo je super Bio sam sa devojkom koja se malo agresivnije igrala sa njim i pojavile su se ranice,posle svakog tusiranja sam te ranice dezinfikovao ali vremenom se pojavilo nesto sto lici na gljivice,bubuljice,ne znam kako da opisem,povremeno svrbi Nemeam problema sa odnosom ali voleo bih da se resim toga Zamolio bih ako mi neko moze reci koju kremu ili nesto drugo da uzmem,hvala
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoji tema o CRVENIM TACKICAMA NA PENISU,procitaj i vidi sta smo tamo pisali.
Na ovom forumu je ZABRANJENO propisivanje terapije tako da ce svaki post sa takvim sadrzajem biti obrisan.To nije da bi se moderator silio,vec ide vama,ljudima sa problemom u prilog.Postoje hiljade krema i masti koje se koriste za hiljade razlicitih bolesti.
Da li si siguran da ce ti neko ovde propisati bas odgovarajucu???
Na ovom forumu je ZABRANJENO propisivanje terapije tako da ce svaki post sa takvim sadrzajem biti obrisan.To nije da bi se moderator silio,vec ide vama,ljudima sa problemom u prilog.Postoje hiljade krema i masti koje se koriste za hiljade razlicitih bolesti.
Da li si siguran da ce ti neko ovde propisati bas odgovarajucu???
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.