hepatitis A!

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
dinjel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 2:36 pm

hepatitis A!

Post od dinjel »

U 35 sam nedelji trudnoce, pa sam vrlo zabrinuta , s obzirom na epidemiju zutice

Nemam nikakve simptome -ni bilo ko u mojoj blizoj okolini, ali bih htela da se testiram-da li bi test pokazao ukoliko sam nosilac virusa

Inace, ocekuje me carski rez

I jos jedno pitanje- na zadnjoj proveri-leukociti su mi bili 10,7

Da li je to OK za moje stanje

Unapred hvala! :(
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Naravno da bi pokazao!! :wink:

Prvi i ja mislim OBAVEZNI simptom hepatitisa A je tamna i penasta mokraća a kasnije tek dolaze ostali problemi.....mučnine, povraćanje, svetla stolica, žute beonjače i žutilo kože celog tela.......

Opusti se i ne opterećuj se previše, redovno peri ruke i SVO voće i povrće, izbegavaj koliko možeš rukovanje i ljubljenje u znak pozdrava i ne zaboravi: KVAKE su najveći izvor zaraze-nevezano od hepatitisa nego i inače (uz tastaturu, miša, telefon i sl.)!!! :wink:

Pozz i sve najbolje, majja :wink:
dinjel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 2:36 pm

Post od dinjel »

Hvala Majo, mada nista od opustanja... znas i sama :roll:

Ali sta je -tu je!

Valjda nisam te srece...

Pozdrav,
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

dinjel napisao:Hvala Majo, mada nista od opustanja... znas i sama :roll:
Znam!!! :lol: :lol: :lol: Naočito JA!! :oops: :lol: Al se trudim da širim optimizam-valjda tako i sebe ubedjujem da PROBAM da se opustim malo!! :lol:

Pozz, majja :wink:
Odgovori