otok posle operacije HITNO

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
neckoal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 30, 2007 9:28 am

otok posle operacije HITNO

Post od neckoal »

proslo je 6 nedelja od operacije Patelectomia partialis lat sin Reinsertio ligg.pattellae lat. sin.
Pre dva dana dobio sam bolove u predelu desnog bubrega i javio se urologu koji je konstatovao da ima peska u bubregu.
Tog dana sam se nasetao na stakma sa delimicnim oslanjanjem na levu operisanu nogu. Kada sam stigao kuci video sam otok od kolena po sve do clanka.Bol ne osecam ali osecam vrelinu ,i imam pomalo grceve u listu, i trne mi glezanj.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Stavljajte hladne obloge, i mazite Hepathrombin gel. Moguce da je doslo do lake upale ili thromboflebitisa. Ako se stanje ne popravi za 3-4 dana, javite se i vaskularnom hirurgu.
Sve najbolje.
tam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 10:24 pm

Post od tam »

ja sam isto operisao nogu i posle petnestak dana od opercije sam isto imao probleme sa bubrezima i mokrenjem to je samo od lezanja.ja sam to resio sa uvinim cajem jako brzo.
Odgovori