Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ana27
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 2:55 pm

Operacija nosa

Post od Ana27 »

I ja treba da operišem nosnu pregradu u gradskoj bolnici u Beogradu.Molim vas za vaša iskustva,kakav je perijod posle operacije i koliko je vreme oporavka. :roll:
A_Girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 2:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od A_Girl »

Pa Ana, imas vec temu "Operacija nosa", pa tamo mozes procitati neka iskustva... Pretpostavljam da je postoperativni tok mnogo laksi, s obzirom da operises samo septum...
Ana27
Stalni član
Stalni  član

Post od Ana27 »

Hvala za odgovor.Pratim stalno i onu drugu stranu ali su me zanimala najnovija iskustva.Hvala za odgovor.Uskoro idem na operaciju i nadam se da ce biti sve uredu. :D
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

Ma nemoj da brines, bice ti mnogo lakse nego nama koji smo radili ceo nos! Nema sta da krene naopako :wink:
dada & pedja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2007 9:14 pm

m

Post od dada & pedja »

Ana 27 jesi zakazala operaciju?
Ana27
Stalni član
Stalni  član

Post od Ana27 »

Zakazacu za koji dan,zasto? :D
dada & pedja
Novi član
Novi član

z

Post od dada & pedja »

pitam onako, da li si odlucila gde ces, u koju bolnicu. ja ti toplo preporucujem zemunsku
Ana27
Stalni član
Stalni  član

Post od Ana27 »

Icicu u gradsku.Isla sam kod nekoliko lekara,dok nisam nasla kod koga cu.Sutra zakazujem operaciju.Hvala za savet. :D
dada & pedja
Novi član
Novi član

re

Post od dada & pedja »

nema na cemu, naravno da treba da ides kod nekoga u koga imas poverenja, to ti onda dodje pola zavrsenog posla :P
Blansa_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 03, 2007 4:49 pm

Post od Blansa_85 »

:D Malo kasnim sa ovom temom ali oprosicete mi :oops:
Isla sam na palsticnu operaciju pre sest meseci pa idalje pratim ovu temu. Iskreno odradjeno je vise nego fenomenalno :lol: Imala sam potpuno poverenje u lekara, a i hirurga. Jednom recju ceo tim je bio vise nego super. Deluje malo bajkovito?? :lol: Za one koji se jos odlucuju dali da se prihvate zahteva ili ne, moj odgovor bi bio:
Da opet moram kroz isto da prodjem, prosla bi bez razmisljanja!
Jedna informacija vise je ta da sam operaciju radila na studenskoj poliklinici i da ju je obavio hirurg sa VMA.
Pozdravcic svima :D
Zivi svaki dan kao da ti je poslednji:)
Sombrita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 3:02 pm

Post od Sombrita »

I ja vec 3 godine intenzivno razmisljam o toj operaciji i dvoumim se...i nikako da se odlucim na taj korak...Kad sam imala 8 godina pala sam i polomila nos, tako da sad imam blago devijaciju nosa ka desnoj strani lica. Medjutim, iako bitna stavka, to nije glavna, prilikom preloma, hrskavica se polomila i leva nozdrva mi je zacepljena vise od 1/2 i zbog toga prilicno tesko disem. Lekari su mi rekli da mogu da operisem kad napunim 18 god. (sto je bilo pre 4 godine), ali iako stalno razmisljam o tome, uvek nadjem neki razlog zbog kojeg ne mogu bas sad da se odlucim na to...Ali naletih na ovu temu, pa moguce da ce mi to sad pomoci da se definitivno odlucim. Ako i dalje pratis temu, molila bih te da mi napises gde si radila ovu operaciju, koliko si posle toga morala da lezis, posle koliko su ti skinuli konce, zavoje i sl., i koliko kosta operacija? Hvala unapred :)
Sombrita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 3:02 pm

Post od Sombrita »

Ups, tek sad videh onu drugu temu! Ne moras nista da mi odgovaras, nasla sam sve odgovore tamo, thanX anyway! :D
ruzni nos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 2:05 pm

Post od ruzni nos »

danas sam otkrila ovaj forum bas je cool!
i ja bih rado htjela operisati nos,
inace zivim u holandij a kod nas je operacija jako skupa
pa me zanima koliko to kosta tamo
inace imam rodbinu u beogradu i nisu pa bih tamo mogla provesti to vrijeme
mozete li mi pomoci
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

uglavnom se cene krecu u intervalu od 1000-2000 evra