hronican umor

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
skipa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 6:43 pm

hronican umor

Post od skipa »

Vec nekolimo meseci unazad osecam svakodnevni umor koji traje po nekoliko sati i srednjeg je inteziteta, ali mogu da funkcionisem sa njim. Cesto osecam i tezinu u rukama i nogama,ponekad se javi i kratak pritisak u usima. Desava mi se nocu da mi utrnu sake.Radio sam MR glave koji je uredan kao i dopler krvnih sudova vrata i glave koji su takodje u granicama normale. Radio sam rentgen kicme i konstatovana mi je dijagnoza Rtg c kicme: Izravnata fiz lordoza,spodilosis cervicalis,uncartrosis incip. i Rtg snimka LS kicme: spondilosis lumbalis incip. Sto se krvne slike tice imam povisen holesterol i urodjeno povecan bilirbin i malo mi je vece gvozdje (28,4) a granica je 28,3. Ostali rezultati su dobri, a radio sam i kardioloske preglede (ultrazvuk i EKG koji su takodje dobri) Molim Vas za savet sta dalje, da li posetiti jos nekog lekara i sta jos uraditi od analiza i ako neko oseca slicne simptome i ima neki savet neka mi javi. Unapred hvala. SKIPA[/b]
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Sa ortopedske strane samo vezbe i nista vise, eventualno neki analgetik, ako imate bolove. Zbog polimorfnih tegoba, kao i tog umora, preporucio bih Vam da se javite psihijatru, i da uzmete neki duzi godisnji odmor. Uzrok je verovatno iscrpljenost.
Sve najbolje.
skipa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 6:43 pm

Post od skipa »

zahvaljujem se na odgovoru,srdacan pozdrav.Poslusacu savete!
Odgovori