Sta je ovaj differin, jel i on benzol.
differin gel i benzol peroksid
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
chokoladica
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
differin gel i benzol peroksid
Samo me zanima koja je razlika izmedju ova dva proizvoda, koji je bolji.
-
chokoladica
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
Hvala, vec sam u medjuvremenu pronasla.
Jedno vreme sam koristila benzol peroksid. To sam dobila od dermatologa i eritromicin gel koji su mi pravili u apoteci, medjutim opet su pocele da mi se pojavljuju bubuljice po licu.
Znam da bi trebao differin da se koristi pod kontrolom dr. i da jedno izvesno vreme ne bi smelo da se ostane u drugom stanju.
Jedno vreme sam koristila benzol peroksid. To sam dobila od dermatologa i eritromicin gel koji su mi pravili u apoteci, medjutim opet su pocele da mi se pojavljuju bubuljice po licu.
Znam da bi trebao differin da se koristi pod kontrolom dr. i da jedno izvesno vreme ne bi smelo da se ostane u drugom stanju.
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Differin gel nije registrovan kod nas, tako da ga je teško u našim apotekama.
Gel sa aktivnim principom, adapalenom, koji se nalazi u Diferinu prave u Beogradu apoteke "Romanija" , "Prvi maj" i "Mateja Ivanović".
Na informacijama nađite brojeve telefona i tamo ćete sigurno naći.
Predložiću koleginici iz Niša da uzme sirovinu za niške apoteke i tako pokrije nestašicu. Srećno!
Gel sa aktivnim principom, adapalenom, koji se nalazi u Diferinu prave u Beogradu apoteke "Romanija" , "Prvi maj" i "Mateja Ivanović".
Na informacijama nađite brojeve telefona i tamo ćete sigurno naći.
Predložiću koleginici iz Niša da uzme sirovinu za niške apoteke i tako pokrije nestašicu. Srećno!