bela suva kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
big_bear
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

bela suva kozica

Post od big_bear »

Poštovani,

pre otprilike 2 dana sam primetio nešto neobično na svom polnom organu, zapravo na njegovom unutrašnjem delu na samoj "glavi" polnog organa. Pri samom vrhu polnog organa mi se pojavilo nešto belo, kao neka suva, suvišna kožica. Laički ću se izraziti, ali mi liči da se guli. Mazao sam par puta sa garamicinom, ne boli me niti peče. Panika me od lekara hvata, a naročito od pomisli da bih morao kod urologa da idem, pošto do sada nijedan put nisam bio kod istog. Seksualni odnos nemam. O čemu se radi u mom slučaju?
Veliki Meda.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne znamo o cemu se radi.
Jednostavno,moraces da odes kod urologa,ne vidim nista strasno u tome a veruj ni on nece videti.Isto ti je kao da odes kod lekara zbog grla.
Nemoj nista da mazes vise,mozes samo da pogorsas,kako si se uopste usudio da mazes nesto kad nemas pojma o lekovima i njihovim dejstvima !!!!!!!!
Dakle,pravac urolog.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori