Blagi sampon
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Blagi sampon
Je li moze neko da mi preporuci neki blagi sampon sa keratinom koji ne iritira kozu glave?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Blag šampon za kosu
U ovom nema keratina (nisam siguran), ali ima još nešto bolje, ako je koža suva i oštećena:
Vichy žuti šampon sa ceramidima
Srećno!
Vichy žuti šampon sa ceramidima
Srećno!
Nije mi koza glave suva, vise je masna i vratile su mi se one pustule, koje su mi se bile povukle od Dovicina, a za neki blagi sampon sa keratinom sam pitao, posto mi od Total T/gel sampona (od Neutrogene) koji sad koristim, pri pranju kose u rukama ostane bas dosta dlaka. Pre njega sam koristio Mycoseb i Head & Shoulders Sensitive i nije mi tako opadala kosa pri pranju.
Tako da se razmisljam ili za neki blagi sampon ili da uzmem Squaphane P od Uriage-a, posto mi perut nije tako izrazena.
Kakvo je vase misljenje?
Tako da se razmisljam ili za neki blagi sampon ili da uzmem Squaphane P od Uriage-a, posto mi perut nije tako izrazena.
Kakvo je vase misljenje?
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Masna kosa, perut
Sutra kad odete po losion, uzmite i Sqaphan P.
2X nedeljno, prvo šamponiranje bilo kojim šamponom, da ne bacate Sqaphan jer nije jeftin. Srećno!
2X nedeljno, prvo šamponiranje bilo kojim šamponom, da ne bacate Sqaphan jer nije jeftin. Srećno!

Ajde ako mozete recite da cu ja zvati sutra posle 13 da narucim te dve bocice Minoxa (Branislav iz Subotice), pa da mi posalju postom (vec su mi slali jednom, tako da nije problem), a za Squaphane P cu jos da vidim, hocu da krenem sa eritromicinom (to mi je dermatolog preporucio), pa za krajnji slucaj ostavljam Squaphane P.
-
- Saradnik
Minoxydil
Napravljeno je. Erytromicin neće bas mnogo pomoći. Moj je predlog da kombinujete Sqaphan i Eritro, jer će efekat biti mnogo brži i bolji, a na Vama je da odlučite.