Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Cesto mi se pojavljuju sitne bubuljice po kozici penisa kada istisnem izadje nesto kao vodu posle svrbi i crveni se.Dosta mi je neugodno pred djevojkom zbog toga.Pa molim za pomoc ako ima kakva krema ili kako da se toga resim.Unapred zahvaljujem
meni to lici na genitalni herpes!!
prenosi se polnim odnosom, moras da se pregledas...
ili idi kupi aciklovir krem i mazi... ali svakako je bolje da odes na pregled, da bi bio siguran.
Ako su ti promene prosle na primenu Aciklovir masti, najverovatnije imas Herpes. !! To je najcesca sexualno prenosiva bolest koju sad i ti mozes preneti nekoj od devojaka! OBAVEZNO koristi kondom, pogotovo kad imas promenu na penisu, i imaj na umu da se HERPES GENITALIS PRENOSI DIREKTNIM DODIROM ČAK I KADA NEMAŠ PROMENE NA KOŽI!
Takođe, možeš herpes preneti i oralnim sexom devojci! Sve su češći herpesi grla, jezika.. Pripazi na sve to
Pozdrav.reci mi molim te dali si imo sekret zute boje iz glavica,ne bas puno,par kapljica jer ja sam imao slicno ko ti ali sa tim sekretom i sve je proslo uz penicillin
Pozdrav.reci mi molim te dali si imo sekret zute boje iz glavica,ne bas puno,par kapljica jer ja sam imao slicno ko ti ali sa tim sekretom i sve je proslo uz penicillin