Vodenaste sitne bubljice,crvenilo penisa

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
adamovic85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 12:09 am

Vodenaste sitne bubljice,crvenilo penisa

Post od adamovic85 »

Cesto mi se pojavljuju sitne bubuljice po kozici penisa kada istisnem izadje nesto kao vodu posle svrbi i crveni se.Dosta mi je neugodno pred djevojkom zbog toga.Pa molim za pomoc ako ima kakva krema ili kako da se toga resim.Unapred zahvaljujem
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

meni to lici na genitalni herpes!!
prenosi se polnim odnosom, moras da se pregledas...
ili idi kupi aciklovir krem i mazi... ali svakako je bolje da odes na pregled, da bi bio siguran.
adamovic85
Novi član
Novi član

Post od adamovic85 »

Ok hvala kupicu tu kremu,ako ne pomogne onda cu otici ana pregled.
deckoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 5:15 pm

Post od deckoo »

I sta je bilo jel proslo ....
adamovic85
Novi član
Novi član

Post od adamovic85 »

Povuklo se ,sad se rijettrko pojavi ali ja namazem i za 2-3 dana se povuce.HVALA
Schko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 06, 2007 12:25 am

Post od Schko »

:x :x Ako su ti promene prosle na primenu Aciklovir masti, najverovatnije imas Herpes. !! To je najcesca sexualno prenosiva bolest koju sad i ti mozes preneti nekoj od devojaka! OBAVEZNO koristi kondom, pogotovo kad imas promenu na penisu, i imaj na umu da se HERPES GENITALIS PRENOSI DIREKTNIM DODIROM ČAK I KADA NEMAŠ PROMENE NA KOŽI!

Takođe, možeš herpes preneti i oralnim sexom devojci! Sve su češći herpesi grla, jezika.. Pripazi na sve to
pronasao sam dijagnozu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:07 am

Post od pronasao sam dijagnozu »

Pozdrav.reci mi molim te dali si imo sekret zute boje iz glavica,ne bas puno,par kapljica jer ja sam imao slicno ko ti ali sa tim sekretom i sve je proslo uz penicillin
pronasao sam dijagnozu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:07 am

Post od pronasao sam dijagnozu »

Pozdrav.reci mi molim te dali si imo sekret zute boje iz glavica,ne bas puno,par kapljica jer ja sam imao slicno ko ti ali sa tim sekretom i sve je proslo uz penicillin
adamovic85
Novi član
Novi član

Post od adamovic85 »

nije izlazilo nista nenormalno,samo e cibice sto sam imao.
Odgovori