Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Ovako... Imam problema sa penisom ... kada se podigne imam problema sa kozicom kao da jje se pri vrhu malo suzila i tesko prelazi preko glavica... ali to je dovelo do toga da mi ispuca kozica na tim mestima... za sada koristim fizioloski rastvor i jod da ispiram da se ne inficira ali to ne pomaze toliko posto je kozica i dalje suzena... Simptomi su vec 5-6 dana pa sad ako neko zna sta da radim neka mi pomogneako je ikako moguce.... i da nisam imao sexualne odnose vec 4 meseca i nisam imao devojku to vreme ako to znaci nesto... pomozite ako je ikako moguce!!!
ja mogu d aprvucem kozicu preko glavica,ali akd je u erekciji teze i kao d iam neki prsten stegnut,bilo je bolno nekad je pucalo
isao kod dermatologa i dao mi kreme advantan i doktanol
bude dobro dok koristim terapiju,posliej se ponovo pos starom
koje je si ti kreme dobio?
Pazi ja sam dobio Patenol kremu, kansen i povidon jod. To tvoje dosta lici na ovo sto ja imam. Mada koliko mi kaze doktor ta ce mi trebati i mala operacija tamo da proveris ti to sa urologom pa vidi sta ce on da ti kaze....