Pocetnik :)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Pocetnik :)
Ja imam 16 godina..Tek sam pocela da se sminkam i imam problematicnu kozu..Htjela bih da prikrijem te bubuljice i mitisere puderom,samo ne znam kojim..pa ako bi mogli da mi preporucite bila bih vam zahvalna

Nemoj navaljivati na shminku, nego na chishcjenje kozhe. Retko koji puder (a i takav je skup k'o Djavo) cje dozvoliti tvojoj kozhi da dishe i samo cje pogorshati vecj loshu situaciju. Kad vecj kazhesh da imash problematichnu kozhu, uzmi neke preparate da je umirish.
Dve marke koje ja stvarno volim i cenim su Garnier i SebaMed. Samo je pitanje shta vishe odgovara tvojoj kozhi.
Dovoljno ti je da shminkash ochi i usta i da izgledash super. Puder je komplikovan za stavljanje, zaista retko kod koga se ne primecjuje da nosi puder, a drugachije nema poente. A i ne znam, nepraktichan je potpuno...
Moja preporuka ti je da sredish kozhu.
Pozdrav.
Dve marke koje ja stvarno volim i cenim su Garnier i SebaMed. Samo je pitanje shta vishe odgovara tvojoj kozhi.
Dovoljno ti je da shminkash ochi i usta i da izgledash super. Puder je komplikovan za stavljanje, zaista retko kod koga se ne primecjuje da nosi puder, a drugachije nema poente. A i ne znam, nepraktichan je potpuno...
Moja preporuka ti je da sredish kozhu.
Pozdrav.