PRESKAKANJE DORUCKA?????

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

Post od jelda »

3kg nedeljno je zaista puno, cak i za nekog stokilasa. Pitanje je 3kg cega? Moze se gubiti mast, misici i voda. Kod tako brzog mrsavljenja veliki je procenat izgubljenih kg iz misica. Ljudi uglavnom ili ne znaju za to ili im je samo bitno da vaga pokaze manje.
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

meni zvuci kao da je tvoj muz preskocio zakazan termin i sam sebi "odredio" dijetu. prvi put cujem :o da se nekome preporuci vecera u 21 h, i vestacki sokovi. proveri ti sa tom zenom lepo :wink: da li je on uopste bio kod nje
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Pa naravno da je bio i da sam kontaktirala tu zenu,a on sam nije sposoban da sebi odredi dijetu,toliko ga poznajem,znam da se nikada ne bi sam upustio u tako nesto,vec samo malo vise veruje drugim ljudima,kao sto sam vec rekla on je jedan od mnogih muskaraca koji lako nasedaju na tudja uverenja pa makar ih ona kostala zdravlja.grozno,znam da ti zvuci neverovatno ali nazalost je istina.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=15528

Evo ovde sam iznela svoja iskustva sa "Savetovalistem za dijetetiku" posto ste iz beograda, to vam olaksava stvar.
Savetujem da tvoj muz pokusa tamo :wink:
Odgovori